Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Друга ліга
| Оновлено 02 квітня 2021, 14:58
1287
0

БУЗНИК: «Лівий берег готовий до старту у весняній частині чемпіонату»

Уже третього квітня відновлюється весняна частина чемпіонату аматорів

| Оновлено 02 квітня 2021, 14:58
1287
0
БУЗНИК: «Лівий берег готовий до старту у весняній частині чемпіонату»

Головний тренер і спортивний директор ФК «Лівий берег» Анатолій Бузник розповів про селекцію, підготовку і розвиток інфраструктури клубу

«Ми почали працювати з 15 січня, - розповів Анатолій Іванович Sport.ua - За рахунок матчів проводили селекцію і награвали склад.  Важливо, що команда досягала результату в трьох обласних турнірах, у яких брала участь.

Відзначу, за цей час ми передивилися близько 70 футболістів. На сьогодні у команді вже є кістяк і на цих гравців розраховуємо у майбутньому. У рамках підготовки до аматорського чемпіонату зіграли близько 24 матчів, останню з них —  з «Олімпіком».

Уже третього квітня ФК Лівий берег зіграє в межах чемпіонату України серед аматорів з АФСК Київ на власному стадіоні. «Думаю, що підготовча робота дозволила нам сформувати боєздатну команду. Зрозуміло, що без ротації не обійдеться, але це нормальний процес. У клубу дуже амбітний президент. Перед командою стоять максимальні завдання — перемагати у кожному матчі. Микола Лавренко створює максимально комфортні умови: у нас хороша база, якісні поля, будується база для футболістів».

На базі планується готельний комплекс, блок харчування, відпочинку, зручний конференц-зал.

«У нас гарна інфраструктура, на сьогодні повністю укомплектований тренерський штаб. Президент зробив все що міг, тепер - справа за нами. Намагатимемося грати у той футбол, який подобатиметься вболівальникам, нашим вихованцям. Ми не проти, якщо нас заводитимуть кричалкою: «Лівий берег»  - пуля, сильніше «Ліверпуля». Її придумав онук нашого почесного президента Миколи Павлова».

«У нас вже є гімн дитячої команди, а незабаром з'явиться гімн для професіональної команди. Емблема дитячої команди залишиться, а для дорослої створимо іншу. За усіма напрямками клуб рухається у правильному напрямку. Думаю, що зможемо створити хорошу професіональну команду. Головна мета — залучати власних вихованців у команду, яка гратиме на професіональному рівні. Щоб діти бачили майбутнє для себе. Хто себе проявить, той перейде на професіональний рівень. А якщо ми виховаємо гравця для національної збірної, то це буде найбільша радість».

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос
Бокс | 10 травня 2024, 08:47 1
Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO

Стали відомі оцінки Довбика та Циганкова за прикрий матч Жирони у Ла Лізі
Футбол | 11 травня 2024, 00:40 0
Стали відомі оцінки Довбика та Циганкова за прикрий матч Жирони у Ла Лізі

10 травня жиронці зіграли внічию з «Алавесом» (2:2) у 35-му турі Ла Ліги 2023/24

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.