Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 03 квітня 2021, 15:13
1493
0

Аталанта – Удінезе. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Чи отримають Руслан Маліновський і Віктор Коваленко ігровий час?

| Оновлено 03 квітня 2021, 15:13
1493
0
Аталанта – Удінезе. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 3 квітня, відбудеться матч 29-го туру чемпіонату Італії з футболу, в якому «Аталанта» на домашньому стадіоні «Атлеті Адзуррі д’Італія» прийматиме «Удінезе». Стартовий свисток пролунає о 16:00 за київським часом.

«Аталанта»

До команди з Бергамо підвищена увага з боку українських уболівальників, оскільки в її складі виступають хавбеки збірної України Руслан Маліновський і Віктор Коваленко. Але якщо Маліновський отримує стабільну ігрову практику, то Коваленко за два проведених місяці в команді зіграв лише три хвилини. Дебют припав на матч минулого туру проти «Верони» (2:0). Ймовірно, поки Віктор не встиг знайти спільну мову з наставником.

Головний тренер бергамасків Джан П'єро Гасперіні зумів зробити з типового середняка Серії А топ-клуб, який полюбили мільйони футбольних уболівальників за межами Італії. Все завдяки атакуючій моделі гри та успішним виступам у Лізі чемпіонів. У минулому сезоні команда з Бергамо тільки дебютувала в найпрестижнішому єврокубку, однак все ж сенсаційно зуміла дістатися до чвертьфіналу, а в цьому вилетіла після стадії 1/8 фіналу від мадридського «Реала».

Тепер «Аталанті» можна і потрібно сконцентруватися на чемпіонаті, адже в ньому вона хоч і третя, але випереджає «Наполі», який займає п'яту сходинку, всього на два бали. А місце у топ-4, як відомо, необхідне для отримання путівки в Лігу чемпіонів на наступний сезон.

«Удінезе»

Команда Луки Готті за 28 зіграних поєдинків набрала 33 очки і розташовується на 12-му місці в турнірній таблиці, з відривом в 11 балів від зони вильоту. У цьому сезоні «Удінезе» здобув лише вісім перемог і поки виступає трохи краще, ніж у минулому сезоні. Тоді «зебри» фінішували на 13-му місці. Останній раз клуб грав в єврокубках ще у сезоні 2013/14, з того часу про Лігу Європи «Удінезе» може тільки мріяти.

Зараз команда з Удіне бореться за прописку в елітному дивізіоні, оскільки радує свою команду успішними виступами нечасто. На щастя, останнім часом «Удінезе» більш-менш стабільно набирає очки і про зниження в класі в даний момент мова не йде. Хоча на екваторі сезону стан справ був набагато гіршим.

Орієнтовні склади

«Аталанта»: Голліні – Толой, Ромеро, Джимшиті, Паломіно, Де Роон, Фройлер, Пессіна, Маліновський, Міранчук, Запата.

«Удінезе»: Муссо – Бекао, Боніфаці, Зегелар, Моліна, Де Пауль, Макенго, Воллас, Ларсен, Перейра, Льоренте.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що господарі здобудуть перемогу, а тому нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1.49 по лінії Parimatch.

3 квітня, субота

«Аталанта» – «Удінезе»
Бергамо. Стадіон «Атлеті Адзуррі д’Італія». 16:00
Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 1»
Прогноз Sport.ua — 3:1
 
  • 1.49
  • 4.58
  • 8.00
Зробити ставку

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.