Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
|
2030
8

В'ячеслав ГРОЗНИЙ: «Багато хто критикує Шевченка. Але я його підтримую»

Фахівець вважає, що у збірної України був план на гру для кожного суперника

В'ячеслав ГРОЗНИЙ: «Багато хто критикує Шевченка. Але я його підтримую»
УАФ. Андрій Шевченко

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний поділився думкою щодо тактичних експериментів головного тренера збірної України Андрія Шевченка у березневих матчах відбору на ЧС-2022.

«У трьох матчах Андрій Шевченко і його помічники використовували різні схеми. Багато за це критикували тренера. Але я, як фахівець, його підтримую. Для кожного суперника був свій план на гру з урахуванням нюансів. Доводилося вибирати тактику, виходячи зі своїх можливостей і можливостей суперника. Безумовно, тренери не брали інформацію зі стелі, оцінювали стан гравців, які, впевнений, були в хороших фізичних кондиціях. Наша команда завдала близько 30 ударів по воротах. Це мало? Ні звичайно. Підвела реалізація. Один тільки Мораес міг забити кілька голів. Були моменти у Кривцова, Зінченка, Зубков виходив один на один. Ми створили багато моментів (в матчі з Казахстаном, який завершився нічиєю 1:1 — прим. ред.) та могли закрити гру ще в першому таймі», — вважає Грозний.

Джерело Metaratings
Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Batya
Нехай своє ЕГО засуне собі у сраку.... Буя під нападниками, Попова у центр захисту, Миколенка на бровку...
nomah2
Давайте реально . Шева тут причём, если эти рахиты не забивали убойным моменты!? Что он,еще должен был сделать ? Сам выйти и забить ? Я уверен что на месте Зубкова ,Шева решил бы . Даже в свои годы.
А по Финам, согласен, что ,что-то намудрили .
Богдан Саженко
Хтось приб"є колись цього псєвдоексперта Грозного ,перед кожним матчєм глазить ,як циганка підворотня.Задрав вже ляпати абищо!згінь нечисть!
Zhez53
Самое прикольное, что этот чудак после всего сказанного, называет себя специалистом...
Владимир Копяк
Прогиб не засчитан...Андрюша не видит тебя в своей команде, сейчас с допингом надо быть очень осторожным...
Орлов Михаил
Да, больше одного мы забиваем очень редко. Беда в защите, неужели не видно. Нужны терминаторы, как Ракитский, чтобы перекусывать этих Какиненов-Мужиикиных еще в центре поля...А при случае и в прорыв пвс дальний стрельнуть точнисенко... Эти перепасовки, задрочили уже всех!
Володимир Підвірний
За що ти його підтримуєш, за штани, чи за щось інше. Повний провал до відбору. Які схеми, які плани. Це що Франція чи Німеччина. Могли забити 100 а залетів один. Можна сказати одне - треба досвідченого тренера. На Євро цей самозброд буде найгірший зі всіх.