Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 03 квітня 2021, 19:26
2571
0

Лейпциг - Баварія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

Центральна гра туру

| Оновлено 03 квітня 2021, 19:26
2571
0
Лейпциг - Баварія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини
sportingpedia.com

У суботу, 3-го квітня, в Лейпцигу на стадіоні «Ред Булл Арена» в рамках матчу 27-го туру німецької Бундесліги місцевий «Лейпциг» прийме «Баварію». Стартовий свисток пролунає о 19:30 за київським часом.

Протистояння лідерів турнірної таблиці - це завжди цікаво. Зараз між суперниками всього чотири очки і цей матч багато що вирішить в плані боротьби за чемпіонство. У разі перемоги «Баварії» вона відірветься на сім пунктів і буде комфортно себе почувати, а в разі вікторії «Лейпцига» він скоротить відставання до мінімуму і загострить інтригу до межі.

«Лейпциг»

«Ред Булл» в цьому сезоні нав'язує боротьбу «Баварії» за чемпіонство. При цьому, у «Лейпцига» є відрив в шість очок від третього «Вольфсбурга». В останніх восьми матчах Бундесліги команда Юліана Нагельсманна здобула сім перемог, втративши очки лише в поєдинку з «Айнтрахтом».

Також за цей час «Лейпциг» вилетів з Ліги чемпіонів, двічі практично без шансів поступившись «Ліверпулю». А ось в Кубку Німеччини «Ред Булл» продовжує боротьбу. Через несподіваний виліт «Баварії» «бики» є головними фаворитами турніру. Вони вже вийшли в півфінал, де зіграють з переможцем пари «Регенсбург» - «Вердер».

У «Лейпцига» є кадрові проблеми. У цій грі точно не зіграють Анхеліньо, Кевін Кампль, Конрад Лаймер, Домінік Собослаї, Дайот Упамекано і Марсель Хальстенберг.

«Баварія»

Мюнхенці впевнено йдуть до свого чергового чемпіонства. Баварці на чотири очки випереджають «Лейпциг» і на десять «Вольфсбург». Поки що у «червоних» все під контролем і нічого не віщує іншого розвитку, однак це футбол і тут все можливо. «Баварія» виграла останні шість матчів у всіх турнірах. Остання поразка датована ще 20 лютого, коли команда Ханса-Дітера Фліка поступилася «Айнтрахту».

Звичайно, може зіграти свою роль відсутність в найближчих матчах форварда Роберта Левандовскі. Кращий гравець 2020 року «зламався» в грі за збірну Польщі. Він пропустить не тільки матчі чемпіонату країни, а й протистояння з «ПСЖ» у Лізі чемпіонів. Мюнхенцям, які є чинними переможцями Ліги чемпіонів, вже 7 квітня потрібно буде грати перший матч з парижанами. Розклад у «Баварії» дуже потужний, тому розслаблятися і відпочивати не можна.

Крім Левандовскі «Баварії» в матчі з «Лейпцигом» також не допоможуть Джером Боатенг, Альфонсо Девіс, Дуглас Коста і Корентен Толіссо. Істотні втрати.

Історія зустрічей

11 матчів, 5 перемог «Баварії», 5 нічиїх і лише 1 перемога «Лейпцига» - така статистика особистих зустрічей команд. Що стосується забитих і пропущених м'ячів, то тут результат 20:11 на користь «Баварії».

У першому колі суперники зіграли в видовищну нічию 3:3. По ходу гри вели в рахунку і ті, і ті, але в підсумку все завершилося «миром».

Орієнтовні склади:

«Лейпциг»: Гулачі, Мукіеле, Орбан, Клостерманн, Поульсен, Адамс, Ольмо, Забітцер, Хайдара, Нкунку, Форсберг.

«Баварія»: Нойєр, Павар, Зюле, Ернандес, Сарр, Горетцка, Алаба, Сане, Мюллер, Гнабрі, Шупо-Мотінг.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться внічию, а тому нашою ставкою буде позиція – Х з коефіцієнтом 3.70 по лінії Parimatch.

3 квітня, субота

«Лейпциг» – «Баварія»
Лейпциг. Стадіон «Ред Булл Арена». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Megogo»
Прогноз Sport.ua — 1:1
 
  • 2,75
  • 3,70
  • 2,48
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.