Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 03 квітня 2021, 15:31
1507
1

Реал - Ейбар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

«Вершкові» в гонитві за лідерами

| Оновлено 03 квітня 2021, 15:31
1507
1
Реал - Ейбар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
as.com

У суботу, 3-го квітня, в Мадриді на стадіоні «Альфредо ді Стефано» в рамках матчу 29-го туру іспанської Прімери місцевий «Реал» прийме «Ейбар». Стартовий свисток пролунає о 17:15 за київським часом.

«Реал»

Мадридці продовжують гонитву за «Барселоною» і «Атлетіко». Зараз команда Зінедіна Зідана має в своєму активі 60 очок і посідає третє місце в турнірній таблиці. «Вершкові» відстають від лідируючого «Атлетіко» на шість пунктів, тому вся боротьба за чемпіонський титул ще попереду. Особливо з огляду на той факт, що «королівський клуб» не програє у всіх турнірах з 30 січня. Тоді команда зі столиці Іспанії сенсаційно поступилася «Леванте». Після цього в Ла Лізі були перемоги над «Уескою», «Хетафе», «Валенсією», «Вальядолідом», «Ельче» і «Сельтою», а також нічиї з «Реалом Сосьєдад» і «Атлетіко».

Крім чемпіонату Іспанії «Реал» також продовжує боротьбу в Лізі чемпіонів. «Вершкові» вже пройшли «Аталанту» Руслана Маліновського та Віктора Коваленка, а в чвертьфіналі їм належить битися з «Ліверпулем». На Андрія Луніна і його команду чекає непросте випробування. Матч з мерсисайдцями запланований вже на 6 квітня, а відразу після нього, 10 квітня, на мадридців чекає гра з «Барселоною» в Примері, тому цілком можливо, що в поєдинку з «Ейбаром» буде використана ротація складу.

Точно не візьмуть участь в цій грі Серхіо Рамос, Тоні Кроос, Федеріко Вальверде і Еден Азар.

«Ейбар»

«Зброярі» зараз знаходяться в зоні вильоту і продовжують боротьбу за виживання. «Ейбар» має в своєму активі 23 очки і йде вісімнадцятим. Від рятівного місця його відділяє лише два пункти, стільки ж - від останньої позиції. Тому щільність в турнірній таблиці дуже велика і спрогнозувати результат боротьби за виживання дуже складно. Команда Хосе Луїса Менділібара забила в поточному сезоні лише 22 м'ячі. Стільки ж забив тільки «Хетафе». Це найгірший результат в лізі. Однак «Ейбар» і пропустив лише 33 рази, а це, між іншим, восьмий результат в Прімері. Можна зробити висновок, що ігри команди виходять малорезультативними.

«Ейбар» не може виграти вже протягом 12 матчів у всіх турнірах. Останній раз «зброярі» йшли з поля в якості переможця ще 7 січня, коли в Кубку Іспанії переграли скромний «Лас-Росас».

У «Ейбара» також є втрати. Не допоможуть команді в цій грі Педро Бігас, Роберто Корреа, Коте, Йосінорі Муто і Еспосіто. Всі вони травмовані.

Історія зустрічей

Команди сходилися між собою на футбольному полі тільки 15 разів. 12 перемог на рахунку «Реала», одного разу виграв «Ейбар» і двічі була зафіксована нічия.

У першому колі «Реал» на виїзді здобув впевнену перемогу з рахунком 3:1. На голи Каріма Бензема, Луки Модріча і Лукаса «Ейбар» зміг відповісти лише одним влучним ударом у виконанні Гарсії Кіке.

Орієнтовні склади:

«Реал»: Куртуа, Лукас, Варан, Начо, Менді, Каземіро, Іско, Модріч, Вінісіус, Бензема, Асенсіо.

«Ейбар»: Дмитрович, Рафа, Арбілья, Олівейра, Посо, Альварес, Діоп, Родрігес, Гарсія, Сальватьєрра, Кіке.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою господарів поля, а тому нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1.35 по лінії Parimatch.

3 квітня, субота

«Реал» – «Ейбар»
Мадрид. Стадіон «Альфредо ді Стефано». 17:15
ТБ-трансляція на телеканалі «Megogo»
Прогноз Sport.ua — 2:0
 
  • 1,35
  • 5,10
  • 10,5
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
MrchMdnss
2-0 - це дещо більше ніж пэодын або тотал більше, ахаха