Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 03 квітня 2021, 14:04
1811
0

Челсі - Вест Бромвіч. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок з явним фаворитом

| Оновлено 03 квітня 2021, 14:04
1811
0
Челсі - Вест Бромвіч. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
EFE

У суботу, 3-го квітня, в Лондоні на стадіоні «Стемфорд Брідж» в рамках матчу 30-го туру англійської Прем'єр-ліги місцевий «Челсі» прийматиме «Вест Бромвіч». Стартовий свисток пролунає о 14:30 за київським часом.

Матчі після повернення футболістів з національних збірних завжди непередбачувані. Невідомо в якому стані знаходиться команда, і в якій формі ті чи інші гравці. Незважаючи на це, «Челсі», звичайно, є явним фаворитом протистояння і повинен перемагати в цій грі.

«Челсі»

Лондонці набрали відмінний хід. «Аристократи» останні 15 матчів у всіх турнірах не знають, що таке поразка. Після приходу в команду Томаса Тухеля змінилася і гра команди, і результати. У підсумку «Челсі» вже піднявся на четверте місце в турнірній таблиці. В активі команди зі столиці Англії 51 очко. Вона на шість очок відстає від другого «Манчестер Юнайтед» і на два пункти випереджає «Вест Хем». Боротьба за потрапляння в зону Ліги чемпіонів, що і є метою «синіх», ще попереду.

Також «Челсі» продовжує боротьбу в Лізі чемпіонів і Кубку Англії. У найпрестижнішому клубному турнірі Старого Світу «аристократи» вже пройшли мадридський «Атлетіко» і тепер у чвертьфіналі зіграють проти португальського «Порту». У лондонців є відмінна можливість пробитися в півфінал, а там вже і до титулу рукою подати. А ось в Кубку Англії «Челсі» вже в 1/2 фіналу. Там на них чекає зустріч з «Манчестер Сіті».

З проблем зі складом відзначимо травму форварда Теммі Абрахама. Також під питанням участь у зустрічі Жоржиньо, Нголо Канте, Тьяго Сілви і Каллума Хадсона-Одоі.

«Вест Бромвіч»

Команда Сема Еллардайса веде боротьбу за виживання. Поки безуспішно. На даний момент на рахунку «дроздів» 18 очок і передостаннє, дев'ятнадцяте місце. Команда відстає від рятівної зони на десять очок. Врятуватися «Вест Бромвічу» буде дуже складно. Якщо «Альбіон» хоче залишитися в Прем'єр-лізі і на наступний сезон, то починати перемагати потрібно вже зараз, оскільки далі буде пізно.

Останній раз «Вест Бромвіч» перемагав ще 27 лютого в матчі 26-го туру проти «Брайтона». Після цього «дрозди» мінімально поступилися «Евертону» і «Кристал Пелас», а також зіграли внічию з «Ньюкаслом». Що стосується інших турнірів, то з них підопічні Еллардайса вже давно вилетіли.

Історія зустрічей

Опоненти провели між собою 139 матчів, з яких 60 завершились перемогами «Челсі». 43 зустрічі виграв «Вест Бромвіч» і ще 36 ігор завершилися внічию.

У першому колі суперники зіграли внічию 3:3. При цьому, перший тайм завершився з рахунком 3:0 на користь «Вест Брому», але в другій половині зустрічі «Челсі» вдалося переломити хід гри і зрівняти рахунок.

Орієнтовні склади:

«Челсі»: Аррісабалага, Крістенсен, Зума, Емерсон, Аспілікуета, Чілуелл, Ковачич, Хадсон-Одоі, Зієш, Хаверц, Маунт.

«Вест Бромвіч»: Джонстон, Таунсенд, Бартлі, О'Ші, Ферлонг, Йокушлу, Філліпс, Галлахер, Перейра, Мейтленд-Найлс, Діане.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою господарів поля, а тому нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1.23 по лінії Parimatch.

3 квітня, субота

«Челсі» – «Вест Бромвіч»
Лондон. Стадіон «Стемфорд Брідж». 14:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 3:1
 
  • 1,23
  • 6,00
  • 17,5
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.