Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бельгія
| Оновлено 02 лютого 2023, 08:16
4430
0

Філіппов розповів, чому не грає в Бельгії

28-річний нападник не має ігрової практики в «Сент-Трюйдені»

| Оновлено 02 лютого 2023, 08:16
4430
0
Філіппов розповів, чому не грає в Бельгії
Getty Images/Global Images Ukraine

Український легіонер «Сент-Трюйден» Олександр Філіппов потрапив у непросту ситуацію: наставник Петер Маєс не бачить його в команді.

«Мене запрошували в команду як нападника, але через декілька матчів ми поміняли схему - мене поставили під нападником. Ми виграли, а я віддав гольову передачу. Після цього тренер не став нічого змінювати. Зараз новий тренер бачить мене тільки нападником. При цьому у нас 5 форвардів, а грає тільки двоє.

Зараз у нас важкий період - потрібно набирати очки, тому тренер особливо не робить ротацію складу. Ми граємо одним складом. Для кожного футболіста буває важкий період, коли тренер не бачить тебе в складі, коли ти не підходиш під його ідеї.

Звичайно ж, це важко ментально і психологічно доводити на тренуваннях. Але нічого страшного: я вірю, що можна змінити будь-яку ситуацію. Звичайно, мені не подобається, що я не граю. Я хочу грати. У нас залишилося чотири важливих поєдинки. Зараз всі думки про ці матчі. А вже у відпустці буду думати про своє майбутнє. Тим паче, що я повністю вже адаптований в Бельгії», - сказав Філіппов.

У нинішньому сезоні Олександр Філіппов зіграв за «Сент-Трюйден» 13 матчів, в яких забив 1 гол і віддав 4 гольові передачі. «Сент-Трюйден» за чотири тури до закінчення сезону займає 15 місце в турнірній таблиці.

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.