Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 квітня 2021, 00:58
3054
3

Сан-Паулу винен Динамо €3,25 млн за Че Че. Бразильці бояться санкцій ФІФА

Київський клуб продав хавбека весною 2019 року

| Оновлено 03 квітня 2021, 00:58
3054
3
Сан-Паулу винен Динамо €3,25 млн за Че Че. Бразильці бояться санкцій ФІФА
Getty Images/Global Images Ukraine. Че Че (ліворуч)

Бразильський «Сан-Паулу», як і раніше, винен «Динамо» істотну частину суми за трансфер півзахисника Че Че, який відбувся в березні 2019 року.

За наявною інформацією, нині борг «Сан-Паулу» перед «біло-синіми» становить 3,25 мільйони євро. Останній раз «Динамо» отримувало гроші за трансфер Че Че від бразильців ще в березні 2019 року, а решта суми була розбита на платежі, які південноамериканський клуб не тільки прострочив, але й не запропонував укласти нову угоду по реструктуризації боргу.

У підсумку «Динамо» навесні минулого року звернулося до ФІФА, і в найближчі два місяці, як очікується, організація винесе свій вердикт у справі.

Нове керівництво «Сан-Паулу» боїться, що клуб буде підданий серйозним санкціям - додатковим штрафам, або навіть позбавленню очок, - а тому хоче якомога швидше домовитися з «Динамо» про варіант полюбовного вирішення спору.

На даний момент президент «Сан-Паулу» Хуліо Касерес бачить проблему боргу перед «Динамо» за Че Че ключовою для клубу, і має намір добиватися її вирішення. Крім того, бразильський клуб турбує факт стрімкої девальвації місцевого реала по відношенню до євро, що також негативно впливає на бюджет «Сан-Паулу».

Відзначимо, що з приходом Ернана Креспо на пост головного тренера «Сан-Паулу» Че Че втратив місце в основі команди. В активі хавбека 3 виходи на заміну в поєдинках Ліги Пауліста, в яких він забив 1 м'яч.

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alex86 1
Как им так дай все и сразу $ и в три дорога, а обратно так вообще забивают с оплатами - уникумы