Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

НБА
|
1225
0

МИХАЙЛЮК: «В Оклахомі класна енергія, мене прийняли як члена родини»

Українець провів свій найкращий матч у сезоні

МИХАЙЛЮК: «В Оклахомі класна енергія, мене прийняли як члена родини»
USA Today

Український баскетболіст «Оклахоми» Святослав Михайлюк набрав 22 очки і 9 підбирань і допоміг команді обіграти «Торонто» (113:106).

Українець провів найрезультативніший матч в сезоні і встановив рекорд кар'єри за підбираннями. Після гри Михайлюк прокоментував цей результат.

«Ми грали всі разом, були неегоїстичними, добре рухали м'яч, кожен відмінно бився в захисті. Це були важливі ключі до нашої перемоги.

Всі в команді добре ставляться один до одного, кожен готовий вийти і проявити себе. Сьогодні ми поступалися в рахунку, але всі, хто виходив на паркет, всі готові проявити себе тоді, коли потрібно.

Мій найкращий матч? Я добре рухався по майданчику. Як я говорив раніше, наша команда добре рухає м'яч, це відкриває майданчик для всієї команди, робить вільним не тільки мене, а й моїх партнерів.

Тут зібрана відмінна група гравців. В «Оклахомі» хороша енергія в команді. Коли я прийшов сюди, все мене прийняли як члена родини. Це дуже важливо для мене, що мені допомогли швидко влитися в команду», - сказав Михайлюк.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.