Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Покер
| Оновлено 31 березня 2021, 21:16
411
0

Домен poker.net пішов з молотка за $ 750,000

Така сума стала рекордною для доменної зони .net

| Оновлено 31 березня 2021, 21:16
411
0
Домен poker.net пішов з молотка за $ 750,000
Getty Images/Global Images Ukraine

Профільні доменні імена можуть коштувати колосальних грошей - багато компаній намагаються викупити коротку або більш відповідну назву для свого сайту. І нещодавно черговий рекорд був поставлений в покерній індустрії доменів.

Американська компанія ADX Labs, яка займається технологічними рішеннями для малого бізнесу по всьому світу, стала власником покерного домену poker.net. За право володіння такою промовистою назвою сайту довелося викласти $ 750,000.

Така сума стала рекордною для доменної зони .net. Останній раз найбільша угода відбулася в 2014 році, коли сайт mobile.net був проданий за півмільйона доларів.

ADX Labs не повідомляє, з якою метою був придбаний домен і з якою метою він буде використовуватися. Але з огляду на той факт, що ADX базується в США, де онлайн-покер заборонений практично у всіх штатах, скоріш за все, він буде перепроданий на європейський ринок.

$ 20,000,000 за покерний сайт
 

Ціну в $ 750,000 можна назвати розумною, якщо подивитися за скільки продаються інші домени з назвою в одне слово, та ще й профільного напрямку. Однак в покерній індустрії є більш кумедні історії. У 2017 році покерний сайт poker.com виставили на продаж за колосальні $ 20,000,000!

Продавцем виступила приватна особа з Великобританії. Оголошення про продаж протрималося кілька місяців, за які не знайшлося жодного покупця. Зараз сайт продовжив роботу в руках колишнього власника.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.