Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 12 травня 2021, 18:53
438
0

РОМЕНСЬКИЙ: «Бажано, щоб наша збірна забила Казахстану швидкий гол»

Екс-голкіпер «Динамо» і «Чорноморця» поділився очікуваннями від поєдинку Україна - Казахстан

| Оновлено 12 травня 2021, 18:53
438
0
РОМЕНСЬКИЙ: «Бажано, щоб наша збірна забила Казахстану швидкий гол»
УАФ

Своїми очікуваннями напередодні матчу відбірного турніру чемпіонату світу-2022 Україна – Казахстан зі Sport.ua поділився колишній тренер нашої збірної, екс-воротар київського «Динамо» і одеського «Чорноморця» Юрій Роменський.

«У неділю Андрій Шевченко правильно сказав, що емоції після невдалого матчу з фінами команда залишить в роздягальні, а з наступного дня сконцентрується виключно на поєдинку з казахстанцями, - каже Юрій Михайлович. – Не час посипати голову попелом. Втрачати очки в попередньому матчі було не бажано, але все ще можна виправити.

Не сумніваюся, що Шевченко зробив висновки і внесе зміни до складу. Кадрові. Стосовно тактики і розстановки говорити складно, бо розташування гравців на полі – поняття доволі умовне. То лише з перших хвилин у попередніх поєдинках наша команда діяла з п’ятьма оборонцями. Потім розстановка залежно від ігрових ситуацій постійно змінювалася. Тому зациклюватися на схемах не треба. Важливо, щоб команда відіграла дисципліновано в оборонній фазі і агресивно в атаці. Бажано забити швидкий гол, щоб надалі гралося розкутіше і не було тієї напруги, яка супроводжувала поєдинок з фінами.

У воротах вочевидь знову гратиме Георгій Бущан. Волею обставин зараз він об’єктивно найсильніший воротар в обоймі команди. Хоча не сумніваюся, що проведи Андрій Пятов бодай пару поєдинків у складі «Шахтаря», в основі грав би він. Наявність на полі такого досвідченого голкіпера додає обороні впевненості. Його вміння керувати грою, чітка гра ногами дозволяє захисту почуватися впевненіше, грати трохи вище від своїх воріт.

Думаю, Україна здобуде три очки. Але наскільки впевненою буде перемога, залежить від того, коли вдасться відкрити рахунок», - сказав Роменський.

Поєдинок Україна – Казахстан відбудеться 31 березня в Києві на НСК «Олімпійський». Стартовий свисток пролунає о 21:45.

Іван ВЕРБИЦЬКИЙ

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.