Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 31 березня 2021, 21:02
1444
1

Іспанія - Косово. Прогноз і анонс на матч кваліфікації ЧС-2022

Господарям доведеться довести статус фаворита

| Оновлено 31 березня 2021, 21:02
1444
1
Іспанія - Косово. Прогноз і анонс на матч кваліфікації ЧС-2022
UEFA

У середу, 31 березня, у Севільї на Олімпійському стадіоні відбудеться матч групи В кваліфікаційного турніру чемпіонату світу-2022, в якому збірна Іспанії прийме збірну Косово.

Збірна Іспанії

Команда Луїса Енріке у турнірній таблиці після двох турів займає друге місце. До всього іншого, вона не має 100%-го показника. На старті євровідбору «фурія роха» прийняла вдома команду Греції та задовольнилася нічиєю - 1:1. Це не був закономірний результат поєдинку. По-перше, іспанці першими повели в рахунку (Мората відзначився на 33-й хвилині, а греки відповіли на 57-ї, реалізувавши 11-метровий), а по-друге, вони весь поєдинок домінували, домігшись 77%-го володіння м'ячем.

За недобір очок збірна Іспанії реабілітувалася у наступній грі - в гостях у Грузії. Але виграла вона 2:1 у Тбілісі на морально-вольових. Перед самою перервою підопічні Енріке опинилися у ролі наздоганяючих. На 56-й хвилині Ферран Торрес повернув свою команду до гри. Переможний же гол гостями був забитий лише на другій компенсованій хвилині матчу - відзначився Ольмо.

Збірна Косово

Колектив швейцарця Бернара Шалланда поки що провів у відбірковому турнірі ЧС-2022 тільки один матч. У рамках другого туру він на своєму полі в Пріштіні приймав збірну Швеції. Гості зі Скандинавії виявилися не боязкого десятка, та здобули у результаті велику перемогу - 3:0. Більш того, у матчі косовари втратили на найближчу перспективу Берішу, який був вилучений з поля вже у компенсований час поєдинку.

З однією поразкою у пасиві та при трьох пропущених сухих голах команда Косово у таблиці групи В займає наразі останнє - п'яте - місце. Нарівні з нею, але при двох зіграних поєдинках розташовується збірна Грузії (різниця м'ячів 1-3). Третя позиція з один пункт в активі - у команди Греції. А у лідерах перебувають шведи (6 очок) та іспанці (4 пункти).

Історія зустрічей

Раніше суперники між собою ще не зустрічалися.

Орієнтовні склади:

Іспанія: Сімон, Льоренте, Ерік Гарсія, Рамос, Альба, Педрі, Родріго, Коке, Ферран Торрес, Ольмо, Мората.

Косово: Уйкані, Войвода, Дрешевіч, Аліті, Хадерджонай, Крюезіу, Халімі, Рашіца, Целіна, Зенелі, Мурічі.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть господарі, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.11 по лінії Parimatch.

31 березня, середа

Іспанія - Косово
Севілья. Олімпійський стадіон. Початок - о 21:45
Пряма ТБ-трансляція - немає
Прогноз Sport.ua - 2:0

 

 
  • 1.11
  • 10.5
  • 26.0
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Αἴᾱς
Интересно фурии пляшут
Испания на государственном уровне не признала независимость Косова. Поэтому будут играть против "Команды игроков территории Косово".)))
Вспоминаю что Украина играла на нейтралке, и тоже не признаёт Косово.
Так будет ли игра?