Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 30 березня 2021, 19:13
3091
11

Андрій ЛУНІН: «Не рвуся піти з Реала, але певні думки виникають»

Український страж воріт не проти змінити команду в пошуках ігрової практики

| Оновлено 30 березня 2021, 19:13
3091
11
Андрій ЛУНІН: «Не рвуся піти з Реала, але певні думки виникають»
Getty Images/Global Images Ukraine

Воротар «Реала» Андрій Лунін не має ігрової практики, проте поки не готовий сказати, що точно піде в оренду з нового сезону.

«Думаю, всім зрозуміла ситуація, і для мене вона зрозуміла. Є певні думки, подивимося, що вийде. В цілому, в цьому клубі неможливо бути незадоволеним. Бракує тільки ігрової практики. У плані тренувань і розвитку - я задоволений. Клуб задоволений, а також тренери. Не все залежить тільки від тебе, але я роблю все, що я повинен робити. Свою справу я роблю, а рішення приймати тренеру».

«Оренда? Коли ти рік не граєш, то виникають думки. Подивимося ближче до літа. У мене контракт з «Реалом», і повинні обидві сторони йти в одному напрямку. Якщо і я, і клуб, і тренер вирішимо, що мені потрібно піти на рік-два...І піти так, щоб завжди грати, а потім повернутися і конкурувати в «Реалі», то так і буде».

«Якщо клуб вирішує, що мені будуть давати більше часу, то я залишуся. Я не рвуся в якийсь інший клуб. У мене мрія - грати в «Реалі». А через якийсь спосіб - залишитися в команді або через оренду, але в кінці шляху я хочу бути в «Реалі». Намагаюся йти до своєї мрії», - сказав Лунін.

Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alex86 1
Тогда только ломать куртуа)
хотя если серьезно, то бежать хотя б в аренду, хоть куда для практики, а там уже видно что-то будет, желательно не в клубы где воротник капитан и # 1 в команде)
Сергей Журавко
Неиграющий вратарь.Так до пенсии и будет штаны на лавке протирать.Зато в Реале.
POWER
Нужно доказывать, что ты лучший из лучших в мире вратарей. Реал - это вершина всех вершин - королевский клуб и нужно играть без ошибок и мыслить молниеносно и на шаг вперед и понимать кучу аспектов не только футбольных навыков - реакция, ловкость, скорость, и т.п. А и нужно понимать психологию и видеть, что у человека в голове и как он будет действовать против тебя, также понимать, как обманывать и провоцировать соперника на действия, которые нужны тебе и еще море всего, геометрию видеть, кучу вообщем всего нужно в свою сферу опыта наполнить и это все должно работать в голове на скорости миллисекунд!
avk2307
Он сам должен решение принимать.
И даже , если аренда, то с обязательным условием игровой практики.
А так весь контракт может просидеть на лавке, как тот же Пинто в Барселоне и все....
ua-goahead
а що йому лишається з шестирічним контрактом
KARABAS55
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Володимир Підвірний
лавка довга, сиди поки не поженуть
lenares85
Хоть какие то матчи клуб должен давать вратарю, а так там полностью Куртуа. Он выше Лунина и реакция норм, первое место не попасть. С таким талантом будет сидеть на лавке, да ну нафиг, он бы свободно быть 1 в любом европейском клубе, валить и только
garik_trinity
Конечно. Таких бабок ведь больше нигде не заплатят нахаляву.