Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 березня 2021, 15:24
29532
39

Євген СЕЛЕЗНЬОВ: «Костишин поставив президенту Колоса дитячий ультиматум»

Український нападник розповів про деталі конфлікту із тренерським штабом клубу

| Оновлено 30 березня 2021, 15:24
29532
39
Євген СЕЛЕЗНЬОВ: «Костишин поставив президенту Колоса дитячий ультиматум»
ФК Колос Ковалівка. Євген Селезньов

35-річний український форвард Євген Селезньов розповів, за чиїм бажанням його відсторонили від виступів за «Колос», незважаючи на діючий контракт.

«Я сам не розумію, що відбувається. Я дійсно цього не розумію. Мене відсторонили за те, що я нібито вийшов на гру в нетверезому стані. Ані доказів, ані підстав ніяких немає.

Я сам хочу до кінця в цьому розібратися. Цій історії не перший день. Насправді, все просто. За тиждень до цієї історії я конфліктував із другим тренером, я ще з ним грав. І після цього почалося капання у вуха Костишину. Що мене потрібно прибирати, що я не підходжу. Це я все знаю, це мені кажуть джерела.

Хто другий тренер? Ми ще грали з ним в «Арсеналі» (Селезньов виступав за київський «Арсенал» з 2007 по 2008 роки — прим. ред.). Кузнецов Сергій. Аути непогано кидав.

Ми поговорили на підвищених тонах. Я думав, що тема закрита, звичайна битовуха. І тут, я ще був у роздягальні, вискакує історія з порушенням режиму. Це смішно звучало. Якщо люди звинувачують, повинні бути якісь докази. Я надав докази, що це все неправда. Після цього версія змінилася. Мовляв, у мене проблема із головним тренером. Але до чого тут тоді порушення режиму? Потім з'явилася версія, що у мене погані відносини всередині команди. Але це озвучено не Костишиним. Скільки я не намагався збиратися, і президент клубу був ініціатором цієї зустрічі, він всіляко її уникає. Я не розумію, чому від мене ховаються. Якщо людині є, що сказати, є чітка позиція, з підставами, з доказами. Але цього ж всього немає, як з'ясувалося.

Кажуть, що клуб нічого не говорив поганого. Але клуб і не спростував. Президенту поставили дитячий ультиматум — або він (головний тренер Руслан Костишин — прим. ред.), або я.

Це правильно було, що мене усунули спочатку, тому що легше поміняти футболіста, ніж тренерський склад. Тоді виникає питання — хто буде платити мені зарплату? Президент, з яким ми тиснули руки? Або Руслан Костишин зі своєї кишені, зі своїх особистих амбіцій, тому що він не хоче бачити мене в команді, це він поставив ультиматум? Прибрати мене з клубу — це було рішення Костишина.

Контракт є. Зарплату за нього поки не виплачують», — розповів Селезньов.

Контракт Селезньова належить «Колосу», але футболіст був виключений зі складу команди після конфлікту із головним тренером Русланом Костишиним на зимових навчально-тренувальних зборах.

У поточному сезоні Селезньов провів за «Колос» 12 матчів у всіх турнірах, де забив 5 м'ячів і віддав одну результативну передачу.

Оцініть матеріал
(188)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді
Теніс | 01 травня 2024, 22:26 2
Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді

Єлена Рибакіна виграла у Юлії Путінцевої, Аріна Соболенко обіграла Мірру Андрєєву

Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?
Футбол | 02 травня 2024, 06:40 5
Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?

Вже відомі всі 5 клубів: Байєр, Баварія, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссія Д

Коментарі 39
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DK1970
Какой же Селезнёв гнилой....ещё и баба базарная...
bonv
Тренер і має вирішувати а не президент. Твоє діло було грати і не конфліктувати, і не бухати. А тепер будь мужиком і достойно відповідай за наслідки своїх немудрих рішень а не як завжди - "плачущим кормільцем". Тьфу, блін...
DidOk
Селя, досить скиглити !
Просто так з команди не виганяють. Значить було за що. І певно, що було не перший раз
Alex86 1
господи, да уймите уже этого алкаша кормильца кто-то
Taykitanin
Дитяча отмазка про нема що їсти (кормить сім'ю прошла))). Після таких інтервью його жодна команда не візьме, хіба що експертом на футболи.
Орест Орищишин
Костишин молодець, показав Селезньову на двері. Він вболіває за команду а заодно про дисципліну в колективі. Якщо Селезньов такий "крутий форвард" чому жоден клуб його не запрошує.
Алексей Юрченко
Это же Селезнев, гопота плачет когда его встречает, адекватным же его не назовешь. Поэтому что удивительного что возникают конфликты, урка из человека никуда не денется.
Alex86 1
Все что тут детский это мозг у этого тюленя)
JekFunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ebu_forevku_i_timofeyuka_na_trasse
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
AlexDSan
Все як завжди:
1. Де ж я харчуватися буду?.
2. Конфлікт все ж таки був. Цілком можливо це була "червона карточка" не за конкретне порушення, а за систематичність.
Багато пишуть, що він нормальна людина, з ним нормальне спілкування, але норми у всіх свої - для когось нагрубити, послати, побикувати - нормально. Для Костишинаце явно не так. Схоже в Колосі зрозуміли, що Сєля в команді - не к добру. Погано тільки, що нічого не зрозуміло остаточно.
Trollface
Костышин умный тренер. Если говорит что Селезень бухой, можно верить.
FC Liverpool Best!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Interstellar Петрович
Такого кормильца потеряли.
onco-clown
Я так понимаю ситуация с его отстранением необратима, по-этому что он говорит уже не играет роли. Правильно ниже написали: если отстранили из клуба - значит было за что. Остальное лирика.
KARABAS55
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Burevesynik
помню с пацанами в баре сидели культурно, помню тренировку, спор с помощником тренера, ахилы помню, помню болели ахилы, помню в Турции базар, аэропорт. Пил? - не пил (или не помню что помню)... Помню Киев-справки-президент клуба. За что отстранили? - не знаю (или не помню?)
roman_kros
Пі*дить царьок. Коли його зразу після інциденту питали в чому справа, то він готорив що готовий просити вибачення, значить знав за що. А після певної паузи подивився, що справжньої причини ніхто не злив і почав нити. А головне контекст цього ниття тільки один - зарплата. Зі сторони Колоса також цирк, замість того щоб сказати як все було грають в мовчання, ну і дограються до того, що попадуть на кругленьку суму. Судячи з впевненості царя він вже консультувався з юристами. Костишин веде себе так, ніби Сєля його дружину виї*ав, або і його самого , бо щоб так уникати коментарів на цю тему, причина повинна бути дуже серйозна.
Ukrainian_football
Как я и раньше писал, это еще не вся правда об этом инциденте. Позже будут всплывать другие подробности.
JekFunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил