Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
|
826
1

Артем ПРИМА: «Більшість цілей на сезон виконав»

Український біатлоніст задоволений виступом в минулому сезоні

Артем ПРИМА: «Більшість цілей на сезон виконав»
Getty Images/Global Images Ukraine. Артем Прима

Біатлоніст збірної України Артем Прима прокоментував виступ в минулому сезоні-2020/21.

«Сезон однозначно був хороший, тому що були вдалі старти, була перемога та медаль на Чемпіонаті Європи. Я неодноразово казав і ще раз повторюсь, що ставив собі за мету поїхати на Європу і взяти медаль. Я дуже радий, що вдалося виконати поставлену ціль. Після стартів у Душніках, я мав кілька днів для того, аби відпочити і підготуватися до виступів на чемпіонаті світу. Загалом, виступом у Поклюці я теж задоволений. В першу чергу радий тому, що вдалося бути конкурентоспроможним, що міг боротися зі спортсменами топ-команд, з лідерами світового біатлону.

Звичайно, як і будь-якому іншому спортсмену, мені хотілося медалі, але це спорт, це біатлон, ми всі чудово розуміємо, що у чоловічому біатлоні дуже висока конкуренція. Також дуже радий, що в змішаних естафетах вдалося бути двічі четвертими, а у чоловічій – п’ятими. Вважаю, що це дуже хороший результат, принаймні на даний момент у такій конкуренції. Приємно, що серед 6-7 команд, які стабільно показують високі результат, ми не загубилися, і нашою четвіркою змогли скласти їм достойну конкуренцію, змогли втрутитися у боротьбу.

Більшість цілей, які я ставив перед собою, виконав.  Звичайно, деякі не вдалося, особливо після чемпіонату світу, коли не зумів показати хороший результат. Але, повторюсь, це спорт. Сподіваюсь, що те, що не вдалося реалізувати зараз, вийде втілити в життя вже в Олімпійському сезоні», - сказав Прима.

Біатлонний сезон-2020/21: розклад, анонси, трансляції, результати

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
tima fialko
Прима,цей сезон №1.