Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 30 березня 2021, 18:19
1737
0

Бельгія - Білорусь. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч кваліфікації ЧС-2022

| Оновлено 30 березня 2021, 18:19
1737
0
Бельгія - Білорусь. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч кваліфікації ЧС-2022 Бельгія - Білорусь.

«Білорусь, двічі поступаючись по ходу зустрічі, перемогла естонців 4:2. Більшість білоруських гравців з внутрішнього чемпіонату. Винятки це Лисакович з «Локомотива», Павловець з «Ростова», Маєвський з «Ротора», Ебонг з «Астани» і до речі Золотов з українського «Колоса» Ковалівка! Україна скрізь і це приємно! Але 90 відсотків футболістів грають в чемпіонаті Білорусі. Головний тренер Михайло Мархель уважно відбирає кандидатів до збірної. У рейтингу ФІФА Бельгія йде першою, а Білорусь знаходиться на 88-му місці.

Збірну Бельгії представляють зірки! Лукаку, Куртуа, Де Брюйне, Мертенс і так далі. У бельгійців два або три рівноцінні склади. Але Бельгія 24 березня, і 27 березня грала, і тепер у неї 30 березня гра. Як тренер, знаю, що наставник збірної Бельгії Мартінес перед початком ігор пропрацював план ротації, щоб гравці мали можливість відпочити і бути свіжими. Тому ротація буде і склад у порівнянні з матчем проти Чехії зміниться. Ротація буде серйозна! Бельгійці можуть зіграти, як французи з Казахстаном, коли на поле у ​​старті вийшли дев'ять нових гравців у порівнянні з матчем проти України. Тому Бельгія може половину стартового складу поміняти.

Треба відзначити важливий момент, що Бельгія пропускає майже в кожному матчі. У попередніх дев'яти поєдинках на «нуль» вони зіграли тільки раз. Так, але бельгійці і забивають в кожному поєдинку і не один м'яч. Це правда! Білоруси це прекрасно знають. У Бельгії був дуже складний матч з чехами (1:1). Я його дивився і, як ми припускали, він вийшов для Бельгії важким.

Упевнений, білоруси уважно вивчили матч з чехами і готові протистояти такому сильному супернику, маючи свій план. Бажаю білорусам удачі і хорошої гри! Сумніваюся, що всі ті, хто грав з чехами, вийдуть в старті. Думаю, групу нових гравців ми побачимо. Чи можуть білоруси протистояти такій Бельгії? Будь-якому супернику завжди можна протистояти! Грузини забили іспанцям і могли брати очки в тому матчі.

Але треба бути об'єктивними: бельгійці не планують втрачати очки. Звичайно, вони фаворити і постараються зробити все, щоб не втратити очки. Звичайно, шанси у Бельгії вище, але побажаю Білорусі удачі і хорошої гри! Якщо вони візьмуть очки, ми скажемо нашим сусідам, що вони молодці і браво», - сказав Грозний.

Матч Бельгія - Білорусь відбудеться 30-го березня. Початок зустрічі о 21:45.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 25 квітня 2024, 10:00 4
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Лунін здивував Реал умовою, за якої він залишиться у команді
Футбол | 25 квітня 2024, 00:13 7
Лунін здивував Реал умовою, за якої він залишиться у команді

Український воротар хоче підвищення зарплати

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.