Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 30 березня 2021, 18:16
2397
0

Азербайджан - Сербія. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч кваліфікації ЧС-2022

| Оновлено 30 березня 2021, 18:16
2397
0
Азербайджан - Сербія. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч кваліфікації ЧС-2022 Азербайджан - Сербія.

«Коли я подивився на групу, де є чемпіони Європи португальці, шикарні серби, які грають в топових командах Європи, непередбачуваний Люксембург, який може обіграти кого хочеш, непоступливі ірландці, а також талановиті та творчі азербайджанці. Мені ця група сподобалася. У ній якийсь шарм є. Кожна команда щось із себе представляє. І кожен матч цікавий!

У попередньому матчі Сербія програвала Португалії 0:2 після дубля Жоти. Але характеру сербам вистачило для того, щоб зрівняти рахунок після голів Мітровіча і Костича. Але вже в доданий час Роналду забив чистий гол! М'яч перетнув лінію воріт. Але ніхто ж не прислухається до порад. VAR повинен бути, фіксація для взяття воріт повинна бути! І помилково був скасований гол, який може бути вирішальним у битві за путівку на мундіаль. До речі кажучи, в 1-му турі Португалія дуже скромно обіграла Азербайджан з рахунком 1:0.

Цікавий факт! У збірної Азербайджану є тільки один легіонер, і він з України. Це Анатолій Нурієв з «Миная». Україна усюди задіяна!

Сербія зіграла два матчі. Вони обіграли Ірландію 3:2 і зіграли 2:2 з Португалією. Серби в кожному матчі пропускають два м'ячі, але забивають 2,5. Серби завжди хороші, вони люблять грати на атаку. Там фантастичні гравці, яких би, напевно, кожен наставник хотів би тренувати. Там грають високорослі, класні футболісти. Тадич, Костич, Мітровіч, Лазович, Гудель, Йович, Мілінкович-Савич та інші! Зрозуміло, чому вони так багато забивають. Але вони і пропускають пристойно. Це пов'язано з тим, що з дитинства сербські футболісти в більшості випадків хочуть грати на атаку. Тому у них філософія атакуючого футболу.

А збірна Азербайджану досить організована і дисциплінована з дуже хорошим контролем м'яча і високим рівнем індивідуальної майстерності. В Азербайджані добре розвивається інфраструктура і футбол. «Карабах» досить-таки успішно грає в єврокубках. Це чудово! У них багато талановитих молодих гравців.

До речі в Лізі націй в іграх з Кіпром Азербайджан не пропустив жодного м'яча, перемігши 1:0 і зігравши внічию 0:0. Також 0:0 він зіграв зі Словенією, Чорногорією, Люксембургом, Косово, Литвою. Я впевнений, що також надійно вони постараються зіграти зі збірною Сербії. Але серби будуть пробувати досягти мети при стандартах. У них дуже високоросла команда. Але у сербів перекіс в сторону атаки, тому азербайджанці можуть цим скористатися. Серби грають в обороні не дуже надійно, тому можна і потрібно створювати моменти біля їх воріт.

Не варто забувати, що Україна перемагала Сербію з рахунком 5:0. До речі португальці в вересні 2020 року забили сербам чотири м'ячі. З сербами не можна грати у відкритий футбол, адже вони можуть забити більше за своїх суперників. Думаю, граючи в три центральні захисники, збірна Азербайджану зможе контролювати їх, буде тримати центральну зону і зможе нейтралізувати центральних форвардів. Шанси є завжди. Просто їх потрібно правильно використовувати. У грі з Сербією потрібні не емоції, а холодна голова, командна гра, найвищий рівень ігрової дисципліни і концентрація.

Цікаво буде поспостерігати за цим матчем. Допускаю, що багато хто не планували дивитися цей матч. Я вас розчарую! Якщо не подивитеся цей поєдинок, ви багато втратите. А в запису, знаючи підсумковий рахунок, вже не так цікаво. Тому сідайте біля екранів, беріть чай-каву і з задоволенням дивіться цікаве протистояння, а ми козирі кожної з команд спробували для вас проаналізувати», - сказав Грозний.

Матч Азербайджан - Сербія відбудеться 30-го березня. Початок зустрічі о 19:00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.