Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 29 березня 2021, 22:51
3960
6

Він хотів жбурнути пов'язку в обличчя судді! За Роналду заступилася сестра

У матчі кваліфікації ЧС-2022 не був зарахований чистий гол Кріштіану

| Оновлено 29 березня 2021, 22:51
3960
6
Він хотів жбурнути пов'язку в обличчя судді! За Роналду заступилася сестра
Getty Images/Global Images Ukraine. Кріштіану Роналду

Катя Авейру, сестра Кріштіану Роналду, звернулася до критиків форварда збірної Португалії:

«Кріштіану проявив неймовірну холоднокровність. Я впевнена, після того, що арбітри зробили з Португалією, він хотів жбурнути пов'язку в обличчя судді. Нас всіх обікрали. Всі відчували огиду до події, але на телебаченні знайшлися експерти, що посміли критикувати Кріштіану за його вчинок. Вражаюче!»

Нагадаємо, великий скандал виник в матчі кваліфікації ЧС-2022 між Сербією і Португалією (2:2). На 90+3 хвилині Роналду пробив по воротах, а захисник із Сербії вибив м'яч, коли той вже перетнув лінію воріт. Коли рефері помилково не зарахував гол, обурений Роналду через виплеск емоцій отримав жовту картку та кинув капітанську пов'язку на землю.

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
introvert
Ах, хотел швырнуть капитанскую повязку в лицо судьи! Это, конечно, все меняет, тогда браво, тогда красавчик. Нужно было перед этим еще харкнуть или пописать на нее для пущего эффекта, чтобы уж точно всех впечатлить.
Интересно, Роналду понимает, что своими "словами поддержки" сестренка только глубже топит его репутацию? И уже не впервой.
Український Крим
Потрібно вде давно вводити правило, що суддю можна пиз..дити!!! для початку хоча б капітанам, а потім і вболівальникам
andre_lui
Марадона в финале не по правилам забивал. А у вас еще ничего не потеряно. Ошибки были всегда и ВАР не панацея как мы видим. Я это (ошибки) не оправдываю, но хватит уже о своем голе!
lenares85
А там разве нет системы автоматического распознания пересечения линии ворот
serhivan
Від народження людина не володіє моральними принципами. Вона набуває їх під час свого життя, як наслідок прищеплення виховних настанов з боку батьків, так і внаслідок соціальної взаємодії з суспільством. Очевидно, що така взаємодія призводить до формування різних правил, які як для самої особистості,так і суспільства, можуть бути корисними, а можуть бути і шкідливими. Якщо така чеснота, як справедливість, закладена у свідомості цієї особистості, то природною реакцією такої людини на будь-який прояв несправедливості є її засудження, що проявляється у різних формах. І це правильно. Проблема в тому, що мірило справедливості визначається, як і раніше, у фунтиках (хай буде стерлінгів), а ніяк не інтерпретацією самого поняття справедливості. Приклад: зарахування технічної поразки збірній України проти збірної кантонів, де все вказувало на абсурдність такого рішення. А тут ми бачимо просто неймовірну несправедливість, де не зараховують (і справді, нечесно) гол КріРо. І як ви думаєте, шановні читачі, що зчинить більший шум в медіа: несправедливо незарахований гол Роналду, чи технічна поразка якоїсь там України. Відповідь очевидна, вона в п'ятому реченні моєї сентенції. А ми рівняємось на Європу. Хто ж ми тоді для них..?
Олексій Герщук
Гол забитий, його не зараховано, емоції очевидні, я б ще їбальник розбив судді