Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 30 березня 2021, 04:38
12302
15

Кого не вистачило в матчі з Фінляндією? Експерт назвав прізвища

Циганик не радий відсутності Ярмоленка і Циганкова, не в формі Коноплянка

| Оновлено 30 березня 2021, 04:38
12302
15
Кого не вистачило в матчі з Фінляндією? Експерт назвав прізвища
УАФ. Циганков і Коноплянка

Футбольний журналіст Ігор Циганик в ефірі програми Циганик Live розповів, яких гравців не вистачило збірній України у матчі кваліфікації ЧС-2022 з Фінляндією (1:1):

«Чому команда зіграла в 3 центральні захисники, плюс Соболь і Караваєв, які так само були навантажені оборонними функціями? Відповідь досить проста. Зараз у збірній України яскравих вінгерів просто немає! Відсутні Ярмоленко і Циганков (через травми), Коноплянка не в формі. У такій ситуації треба виходити з тих футболістів, які у тебе є, і саме з ними готуватися до матчу.

При грі в 4 захисники мають працювати вінгери, а не латералі, лівоногий – праворуч, правоногий – ліворуч, для того, щоб зміщуватися в центр і звільняти місце для крайніх захисників, якщо вони біжать в атаку. Це безперечно, інша побудова гри. Але Циганков і Ярмоленко травмовані, а Коноплянка не в формі. Зараз складно знайти тих, хто міг би якісно зіграти на цих позиціях.

Дії нашого тренерського штабу залежать від того, які футболісти, якої кваліфікації і майстерності на цьому етапі у нього в наявності. Крім того, футболісти, які мають постійну ігрову практику, знаходяться в ігровому тонусі, і треба це постійно брати до уваги. Вибір гри в три центральні захисники з двома латералями був обумовлений виключно тим, що зараз двох вінгерів немає.

Був би хоча б Циганков або Ярмоленко здоровий, або в формі Коноплянка, я впевнений, що вони були б на футбольному полі, і ця нестандартність дій на фланзі дозволила б простіше розкривати оборону збірної Фінляндії. Відсутність цих футболістів викликає дуже і дуже великі проблеми для збірної України. У нас є певна когорта висококваліфікованих футболістів, які можуть вирішувати хороші завдання. Їм на заміну, як показала практика, виходять футболісти трохи слабкіші. Недарма вони не мають постійної ігрової практики в національній збірній».

Оцініть матеріал
(65)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі
Футбол | 19 квітня 2024, 06:45 38
Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі

Гірники можуть потрапити напряму до групового раунду Ліги чемпіонів 2024/25

Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку
Футбол | 18 квітня 2024, 22:54 9
Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку

Мартінес дістав арбітра своїми витівками, але виграв серію пенальті

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sv_2000
Та понятно кого. Ван Дайка, де Брюйне, Месси и Мбаппе... И все было норм
Орест Орищишин
Наша збірна на полі "напів мертва" Ми зовсім не пресенгуємо, обрізок уйма, немає лідера який би міг повести за собою в атаку, в захисті паніка. Все це провал Шевченка, у нього відсутнє критичне мислення. Йому не сороино було б пройти стажування у Гасперіні в "Аталанті", на яку любо дивитись.
Batya
Експерти..... бракувало Буя у центрі поля та Попова у центрі захисту, а Шеві бракувало сміливості засунути своє ЕГО у сра....ку.
Виктор Андрущик
Правоногі,лівоногі,ти пропонуєш одноногих Кінопленку і Ярмо?Про них давно треба забути в збірній.То клубні трансферні помилки вони їх учасники,но і там їх дії скінчились.Циганков да,згідний,він може грати проти команди типу Fin,Kaz,но як показали матчі Лч і Лє, то не так все і добре у нього.
Αἴᾱς
Не хватило Луческу.
vitaha33
А чому не взяти того ж Петряка? Точно краще зіграв бы вперёд, як Соболь
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
fifadinamo
То что сборная без Цыганкова и Ярмоленка сборная только наполовину - понятно всем. Эти двое могут сами решить исход матча, . Проблема в том что их некем заменить. Никакие там куча довызваных недовызваных ничего не поменяет, будут бегать по полю как перепуганые. 1-1 с фрацузами и финами это фиаско?, а как насчет 1-7 с Францией и Финляндия- Франция 2-0, это футбол за это мы и любим игру. Шевченко приучил нас к победам, к тому, что мы дрюкаем топов, к тому, что мы можем победить в любом матче. Когда еще такое было
Ну а кому не нравится Шевченко, Миколенко, Грозный, да и все по жизни, бегите в курятник у кур тоже только 2 варианта - жрать есть и жрать нет.
Грозный не поэт Сосюра, но сказал он все в точности как поэт, просто несколько другими словами:
"Любіть Україну, як сонце любіть,
як вітер, і трави, і води...
В годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди."
Слава Україні!
Алексей Голяченко
Не кого, а чего
smart_Forever_
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил