Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2390
0

Микола КУХАРЕВИЧ: «Майже підписав контракт з Андерлехтом»

Молодий форвард розповів про перехід в «Труа»

Микола КУХАРЕВИЧ: «Майже підписав контракт з Андерлехтом»
fcrukh.com

Форвард «Руху» Микола Кухаревич за підсумками сезону перейде до французького «Труа», який зараз лідирує в Лізі 2 і може вийти в еліту.

– Миколо, новина про твій перехід у французький «Труа» стала справжньою інформаційною бомбою. Які у тебе емоції?

– Насправді, я дуже щасливий. Перемовини стосовно мого трансферу тривали довго і нарешті це сталося. Мені дуже цікаво, що буде далі. Чекав на цей трансфер, адже він кардинально змінить моє життя. Також розумію, що роблю крок вперед, виходжу на новий футбольний рівень, до якого я дуже давно прагнув прийти.

– Наскільки складно у 19-річному віці приймати таке доленосне рішення?

– Якщо бути відвертим, то це досить непросто. Розумію, що від цього залежить моя подальша доля. Нове середовище, нова мова, нові знайомства тощо. Життя перевернеться на сто вісімдесят градусів. Вже прокручую в голові, як до цього всього звикати і адаптовуватися. Гадаю, це буде нелегко, але я вже звик ставити перед собою важкі завдання і справлятися з ними.

– Окрім «Труа», тобою цікавились ще щонайменше чотири клуби, зокрема «Андерлехт». Чому обрав саме «Труа»?

– Важливу роль у перемовинах відіграло керівництво «Руху». Я багато розмовляв із Президентом клубу Григорієм Козловським. Відчував, що у клубі прагнуть зробити для мене все якнайкраще. Дякую їм за це. Мені ніхто не нав’язував свою позицію, мовляв, ось так і не інакше. Ми разом зважили всі «за» та «проти» і дійшли спільного знаменника. Відтак, «Труа» – це і мій вибір в першу чергу.
 
 – Ти успішно пройшов медогляд в «Андерлехті». Які залишился враження?

– Насправді, мене приємно вразив «Андерлехт». Це однозначно топ-рівень. Там дуже скрупульозно ставляться до медогляду потенційного новачка. Кожна деталь важлива. Мене, як-то кажуть, перевірили з ніг до голови. Вони звертають увагу абсолютно на все. Навіть той факт, що я під час процедури медогляду спілкувався із психологом, багато про що говорить.

– Всі бачили твою світлину з Бельгії із легендою футболу Венсаном Компані. Про що з ним говорив?

– Мені справді довелося поспілкуватися із Компані. Спершу ми говорили із ним по відезв’язку. Він їхав у машині та подзвонив мені, а згодом Венсан приїхав на базу «Андерлехта» і там ми говорили з ним тет-а-тет наживо. Він сказав, що хотів би бачити мене в команді. Дав кілька порад. Мене це дуже вразило. Він переглядав ігри за моєї участі. Відзначив мій гол у ворота «Дніпра-1». Наголосив, що у мене є все для того, щоб грати у футбол на високому рівні. Насправді, почути це з уст Венсана Компані – це щось з чимось. Для мене це велика мотивація та стимул працювати ще більше. А ще Венсан зауважив, що у футболі немає жодних секретів успіху. Головне – це наполеглива праця та віра у свої сили.

– Всі прекрасно розуміють, коли футболіст проходить в клубі медогляд, то у більшості випадках це означає, що контракт майже підписаний. Чому справа так і не дійшла до підписання угоди з бельгійським клубом?

– Якщо бути відвертим, то все йшло до того, що я підпишу контракт саме з «Андерлехтом». Майже все вже було погоджено. Все ж в останню мить не дійшли до певної згоди. Також клуб «Труа» втрутився у перемовини. І саме з французькою командою я підписав контракт.

– У наступному сезоні «Труа» має всі шанси зіграти у Лізі 1. Ти готовий до рівня футболу в чемпіонаті, який входить у п’ятірку найкращих у світі?

– Я дуже сподіваюсь і вірю в те, що «Труа» таки підвищиться у класі. Це дійсно вже топ-рівень. Напевно, мрія кожного футболіста пограти у такому чемпіонаті, відчути, так би мовити, запах великого футболу. Прагну нарешті пережити ці емоції. Зараз працюю дуже наполегливо, аби не загубитися на тому рівні. Дуже хочу допомагати своїй команді якісною грою за забитими м’ячами. Все ж насамперед, «Труа» ще має виграти Лігу 2. Тоді вже можна буде говорити більше про елітний дивізіон Франції.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Зідан назвав переможця у протистоянні Реала з Баварією в ЛЧ
Футбол | 06 травня 2024, 09:50 1
Зідан назвав переможця у протистоянні Реала з Баварією в ЛЧ

Екснаставник «галактікос» – про суперництво команд в півфіналі турніру

Оновлено список претендентів на Золотий м'яч 2024. Мессі покращив позиції
Футбол | 07 травня 2024, 07:20 4
Оновлено список претендентів на Золотий м'яч 2024. Мессі покращив позиції

Головним фаворитом все ще є Джуд Беллінгем

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.