Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
|
930
1

Литва – Італія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації ЧС-2022

«Скуадра Адзурра» хоче реабілітуватися за провальний відбір на Мундіаль 2018 року

Литва – Італія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації ЧС-2022
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 31 березня, відбудеться матч третього туру європейської кваліфікації чемпіонату світу-2022, в якому збірна Литви у Вільнюсі на стадіоні «Ветра» прийматиме національну команду Італії. Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом.

Ці збірні волею жереба потрапили в групу C, де ведуть боротьбу за путівку на Мундіаль разом з командами Швейцарії, Північній Ірландії та Болгарії. Переможець групи вийде на чемпіонат світу напряму, а команда, яка посяде друге місце, зіграє у плей-оф відбору.

Литва

Команда Валдаса Урбонаса стартувала в нинішньому відборі з мінімальної поразки від Швейцарії (0:1), яка вже де-факто поховала мрії литовських уболівальників про перший в історії вихід у фінальну частину великого форуму, оскільки з Італією боротися за перше місце навряд чи можливо, а випередити Швейцарію, яка виграла відразу два перші поєдинки, буде дуже непросто.

Відбір на Євро-2020 збірна Литви провалила, посівши останнє місце у своїй групі. Литовці у восьми поєдинках зазнали відразу семи поразок і лише один раз зуміли зіграти внічию – вдома з командою Люксембурга (1:1). Саме в тій кваліфікації підопічні Урбонаса двічі поступилися національній команді України (0:3, 0:2), яка і виграла групу, залишивши за спиною чинного чемпіона Європи – Португалію.

Італія

«Скуадра Адзурра» навряд чи потребує особливого представлення, адже цю збірну підтримують вболівальники з усіх куточків планети. Воно й не дивно, адже Італія чотири рази ставала чемпіоном світу, а ще одного разу виграла чемпіонат Європи. Однак не все так гладко, як може здатися на перший погляд. Відбір на чемпіонат світу-2018 Італія провалила, вперше за 60 років не кваліфікувавшись на Мундіаль.

Тепер італійці неймовірно мотивовані довести, що те фіаско було безглуздою випадковістю. Відбір на ЧС-2022 команда Роберто Манчіні розпочала з двох перемог: взяла гору над збірними Північної Ірландії та Болгарії з однаковим рахунком 2:0. З 6 очками в активі італійці посідають перше місце в турнірній таблиці й випереджають Швейцарію завдяки кращій різниці голів.

Орієнтовні склади

Литва: Сведкаускас – Вайткунас, Гірдваїніс, Банета, Воробйов, Слівка, Сіргедас, Сімкус, Міколюнас, Новіковас, Лаукземіс.

Італія: Доннарумма – Флоренці, Ачербі, Бастоні, Емерсон, Барелла, Жоржинью, Локателлі, Верарді, Белотті, Інсіньє.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що гості здобудуть перемогу, а тому нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 1.14 по лінії Parimatch.

31 березня, середа

Литва – Італія
Вільнюс. Стадіон «Ветра». 21:45
ТБ-трансляції в Україні немає
Прогноз Sport.ua — 0:2
 
  • 27.00
  • 9.60
  • 1.14
Зробити ставку

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

9 шайб для Китаю. Збірна України провела останній матч перед ЧС
Хокей | 24 квітня 2024, 20:03 4
9 шайб для Китаю. Збірна України провела останній матч перед ЧС

У такій грі перевірити свій рівень точно не вдалося

Світоліна програла першій ракетці Іспанії на великому турнірі в Мадриді
Теніс | 25 квітня 2024, 14:20 22
Світоліна програла першій ракетці Іспанії на великому турнірі в Мадриді

Еліна вп'яте поспіль поступилася у стартовому матчі на Madrid Open

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.