Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 28 березня 2021, 19:53
966
1

Болгарія – Італія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації до ЧС-2022

Один з претендентів на вихід із групи може фактично вибути з боротьби вже у другому турі

| Оновлено 28 березня 2021, 19:53
966
1
Болгарія – Італія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації до ЧС-2022
Getty Images/Global Images Ukraine

Кваліфікація до чемпіонату світу-2022 продовжує набирати оберти, і вже навіть з'являється певний жаль щодо того, що березнева міжнародна пауза підходить до свого логічного завершення. Однак, на нас у будь-якому випадку чекає ще цілий ряд захоплюючих протистоянь до кінця першого місяця весни-2021, одним з яких обіцяє стати зустріч між Болгарією та Італією в рамках другого туру.

Болгарія

Підопічні Ясена Петрова не змогли здивувати в стартовому поєдинку проти Швейцарії, отримавши від суперників відразу три м'ячі в свої ворота, на що відповіли лише одного разу (1:3). Утім, довго сумувати з цього приводу «левам» точно не варто, бо майбутня гра проти Італії для них може стати певним чином визначальною. Таким чином сформований склад квінтету C, що саме матчі проти «наті» і «Скуадри Адзурри» будуть показувати здатність претендентів на пряме потрапляння на мундіаль реалізувати їхні власні амбіції.

Треба зауважити те, наскільки не пощастило у цьому контексті Болгарії, якщо у неї матчі з явними фаворитами групи стоять за календарем не просто один за одним, а ще й на самому початку кваліфікаційного етапу. Буде справедливим також відзначити, що ми ще не бачили актуальну форму національної команди Литви, яка якраз цього вік-енду приступає до активної боротьби, і при цьому, із великою часткою ймовірності, захоче конкурувати з болгарами безпосередньо.

Італія

На відміну від майбутнього суперника, Італія в домашній грі проти Північної Ірландії отримала те, на що і розраховувала, показавши при цьому досить нудний футбол у своєму виконанні (2:0). Перемоги на класі для колективу Роберто Манчіні не є якимось новим досвідом, проте надати своїм наступним суперникам мінімум інформації про свої кондиції у «Скуадри Адзурри» все-таки вийшло.

Цілком припустимо вважати, що італійці бачать в якості своїх конкурентів у боротьбі за вихід на чемпіонат світу лише збірну Швейцарії, що підказують нам виступи цих національних команд у минулому десятилітті. У цьому контексті очевидно, що головний акцент ставитиметься саме на осінній матч проти Швейцарії на виїзді, але, із урахуванням прийдешнього Євро-2021, він знаходиться в календарі настільки далеко, що італійці сміливо можуть про нього і не думати на поточний момент.

Статистика

Попередня зустріч між командами в 2015 році проходила на полі Італії, і завершилася перемогою «Скуадри Адзурри» з рахунком 1:0.

Збірна Болгарії почала поточний відбірковий цикл із поразки від більш висококласного суперника, що розвинуло тенденцію невдалих домашніх поєдинків у її виконанні проти сильних команд.

У той самий час, Італія винесла уроки від невдалого проміжку в 2017-18 роках, коли гостьові матчі «синіми» завершувалися незмінно негативними результатами, незважаючи на свій статус.

Орієнтовні склади

Болгарія: Ілієв – Занєв, Божиків, Дімов – Сісіньо, Костадінов, Малінов, Попов – Десподов, Йомов – Ілієв.

Італія: Доннарумма – Емерсон, Манчіні, Бонуччі, Флоренці – Пеллегріні, Верратті, Барелла – Ель Шаараві, Іммобіле, К'єза.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що у цьому поєдинку італійці можуть спробувати швидко схилити суперника до поразки, але навіть у такому випадку основний удар здійснять у другій половині. За таких умов, ставка «В якому з таймів Італія заб'є більше голів: у 2-му таймі» за 2,14 від Favbet виглядає гідною пропозицією.

28 березня, неділя

Болгарія – Італія
Софія. «Васил Левські». 19:00
ТБ-трансляція на платформі «Oll.tv»
Прогноз Sport.ua — 0:3
 
  • 15.00
  • 6.50
  • 1.18
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Екс-чемпіон світу: Ф'юрі виставляє себе ідіотом. Знає, що потрапив у халепу
Бокс | 29 березня 2024, 01:57 0
Екс-чемпіон світу: Ф'юрі виставляє себе ідіотом. Знає, що потрапив у халепу

Карл Фроч прокоментував поведінку Тайсона перед боєм проти Олександра Усика

Фаворити? Стали відомі коефіцієнти на перший матч України на Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 17:15 0
Фаворити? Стали відомі коефіцієнти на перший матч України на Євро-2024

17 червня підопічні Сергія Реброва проведуть поєдинок проти Румунії у 1-му турі групи Е

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.