Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 квітня 2021, 01:49
9954
4

Президент Руху про трансфер Кухаревича: «Хороша сума, бонуси і відсоток»

Григорій Козловський розповів про перехід молодого форварда

| Оновлено 27 квітня 2021, 01:49
9954
4
Президент Руху про трансфер Кухаревича: «Хороша сума, бонуси і відсоток»
fcrukh.com

«Рух» Львів домовився про продаж форварда Миколи Кухаревича, який за підсумками сезону відправиться до французького клубу «Труа».

Президент «Руху» Григорій Козловський розповів про трансфер.

«Ми вели діалог близько трьох місяців. Окрім «Труа», було ще чотири клуби, які цікавилися Миколою. Зокрема, всі знають про історію з «Андерлехтом». Все ж, коли з’явилася можливість попрацювати з компанією City Football Group, яка є власником багатьох різних клубів у всьому світі, нас це дуже зацікавило. CityFootball Group – це ціла система, яка працює над досягненням максимальних спортивних та фінансових результатів та над розвитком футболістів. На вершині цієї піраміди один з найбільших та найсильніших клубів світу – «Манчестер Сіті». Відтак, ми переорієнтувалися в цьому напрямку. Звісно, що під час перемовин у нас виникали різні складнощі. Та все ж ми долали їх і знаходили компроміси. Найголовніше, що ми відчували, що сторона наших партнерів зацікавлена не лише у трансфері, а й в чомусь більшому. Плід цих перемовин – це пошук компромісів. Зараз це вилилось у підписання трансферного контракту та інших документів, які дозволять нам рухатись далі».

«Фінансово, ваажаю, це вигідна пропозиція для «Руху». Зі зрозумілих міркувань ми її не можемо озвучувати. Але крім самої трансферної суми для «Руху» прописаний цілий ряд привабливих бонусів. Також в нас залишились права на отримання відсотків від майбутніх продажів Миколи. Сподіваємось, що в майбутньому для нас це буде ще успішніший трансфер у фінансовому плані. Та найважливіше, що ми продемонстрували усім: «Рух» готовий відпускати молодих футболістів, якими цікавляться в Європі. Прагнемо, щоб це був приклад для інших наших гравців».

«Ми відкрили двері у європейський футбол для футболістів з нашої структури. Трансфер Кухаревича продемонстрував, що ми налаштовані виключно конструктивно. Готові максимально сприяти у тому, щоб гравці «Руху» продовжували кар’єру в європейських клубах і створювали собі справді хороше футбольне майбутнє. Перехід Кухаревича в «Труа» – це не лише бажання «Руху», а й вибір самого футболіста. Ми все збалансували і разом прийшли до такого рішення», - сказав Козловський.

Оцініть матеріал
(82)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Богдан Саженко
Кухаревичем напевно сам Пеп зацікавився ,але якщо проявить себе десь в більш конкурентном чемпі.Все залежить від самого Куха
Богдан Саженко
Має повне право. Сам відкрив цього хлопця ,розрекламував .Рекпект
Fangold
Пишається тим, що відпускає талановиту молодь в Європу за копійки, правильно, нехай наш чемпіонат перетворюється в чемпіонат Польщі, де жодна команда в єврокубках не грає
zzg77
Деньги, деньги, деньги и ещё раз деньги!!! Про футбол никто и не думает.