Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 28 березня 2021, 19:53
1740
0

Румунія – Німеччина. Прогноз і анонс на матч кваліфікації ЧС-2022

Обидві збірні розпочали відбір з перемог

| Оновлено 28 березня 2021, 19:53
1740
0
Румунія – Німеччина. Прогноз і анонс на матч кваліфікації ЧС-2022
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 28 березня, відбудеться матч другого туру європейської кваліфікації чемпіонату світу-2022, в якому збірна Румунії в Бухаресті на «Національному стадіоні» прийматиме національну команду Німеччини. Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом.

Ці збірні волею жереба потрапили в групу J, де будуть боротися за путівку на Мундіаль разом з командами Вірменії, Північної Македонії, Ісландії та Ліхтенштейну. Переможець групи вийде на чемпіонат світу напряму, а команда, яка посяде друге місце, зіграє у плей-оф відбору.

Румунія

Команда Мірела Редоя в першому турі обіграла збірну Північної Македонії з рахунком 3:2 і, як і Німеччина (а разом з ними і Вірменія), має в своєму активі 3 очки. Зрозуміло, що боротися з німцями за перше місце буде складно, а тому завданням-мінімум є фініш на другій сходинці й прохід у стикові матчі.

Збірна Румунії ще не виступала на Мундіалях у ХХІ столітті, а тому мотивації підопічним Редоя не позичати, адже шанс виступити в їхньому випадку може бути єдиним в кар'єрі. На Євро-2020 румуни також не вийшли, хоча частину матчів і повинна прийняти їхня країна. Але відвідати рідні стадіони в період з 11 червня по початок липня вони зможуть хіба що в якості глядачів.

Німеччина

Команда Йоагіма Льова напевно думками зараз на Євро-2020, яке перенесено на майбутнє літо. Там Німеччина зіграє в одній групі зі збірними Угорщини, Португалії та Франції. Свою групу кваліфікації на чемпіонат Європи німці впевнено виграли, здобувши сім перемог у восьми матчах.

Німці є завсідниками чемпіонатів світу, чотири рази вони взагалі вигравали Мундіаль, останній раз був у 2014 році в Бразилії. А ось на минулому ЧС-2018, який проходив у Росії, Бундестім зазнала фіаско, завершивши боротьбу вже після групового раунду. Збірна Німеччини сенсаційно посіла останнє місце в квартеті зі Швецією, Мексикою і Південною Кореєю.

Цьогорічний відбір на чемпіонат світу Німеччина розпочала з розгромної перемоги над Ісландією (3:0).

Орієнтовні склади

Румунія: Тетерушану – Неделчару, Крістеа, Тошка, Крету, Марін, Ністор, Камора, Ман, Алібек, Тенасе.

Німеччина: Ноєр – Гінтер, Зюле, Кох, Макс, Горецка, Гюндоган, Кроос, Сане, Гнабрі, Вернер.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що гості здобудуть перемогу, а тому нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 1.23 по лінії Parimatch.

28 березня, неділя

Румунія – Німеччина
Бухарест. «Національний стадіон». 21:45
РУМУНІЯ — НІМЕЧЧИНА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
Прогноз Sport.ua — 0:2
 
  • 10.50
  • 6.15
  • 1.32
Зробити ставку

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.