Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 березня 2021, 09:10
7326
24

ГЕЛЬЗІН: «Ми не з перукарні. Якщо дискваліфікують, подам у Лозанну»

Президент «Олімпіка» прокоментував свою можливу дискваліфікацію

| Оновлено 27 березня 2021, 09:10
7326
24
ГЕЛЬЗІН: «Ми не з перукарні. Якщо дискваліфікують, подам у Лозанну»
ФК Олімпік Донецьк. Владислав Гельзін

Президент «Олімпіка» Владислав Гельзін прокоментував свою можливу дискваліфікацію:

«Ми розуміємо, хто очолює Комітет етики та чесної гри. Баранка мене хотів ще п'ять років тому довічно відсторонити від футболу, але на це повинні бути аргументи. Вони закривають нам роти, ми не повинні нічого говорити. Зрозуміло, що після матчу з «Шахтарем» я емоційно переборщив. Вже неодноразово вибачався. Втім, це не привід застосовувати до мене довічну дискваліфікацію. Згоден, що я повинен понести покарання. Наприклад, дискваліфікація до кінця сезону, або умовно на якийсь період.

Штраф «Олімпіку» вже виписали, заборонили грати на стадіоні «Динамо» імені Лобановського, на Баннікова не дають грати. Що тут ще говорити? Є інші суди. Раз вони хочуть таким методом прибрати мене, я піду з посади президента клубу і буду боротися зі свавіллям як цивільна особа. Це ж ненормально. Повинні бути якісь аргументи, щоб дискваліфікувати мене довічно.

У Греції президент ПАОК Іван Cаввіді через незадовільне суддівство вибіг на поле з пістолетом. Його відсторонили від футбольної діяльності на три роки. У моєму випадку, не було ні рукоприкладства, ні загрози життю. Я пішов у роздягальню, тому що судді не коментують свої дії. Запитав у арбітра: як ви можете аргументувати незарахований гол у ворота «Шахтаря»? Коли це у них я ще запитаю? Можна не говорити окремо за цю гру, а в цілому, що діється в нашому футболі. Ця система вимагає реформ, і максимально швидких.

Якщо дискваліфікують довічно, звичайно, будемо звертатися до Лозанни. Будемо підкріплювати нашу позицію документами. Чому одну людину КДК УАФ розглядає, а іншу – ні. Хіба це не смішно?

При будь-якому розкладі «Олімпік» буде жити. Будемо подавати апеляцію і боротися. Ми ж не з перукарні! Я поїхав з Донецька, де у мене все забрали. Таких як «Олімпік» – ще два клуби. Майте хоча б повагу! УАФ жодного разу не запропонувала нам стадіон, якусь допомогу. Жодного разу не вийшли з нами на зв'язок з якимось пропозицією. Ну що це за історії?

Ми дуже багато знаємо. Але якщо зараз я буду більше говорити, УАФ буде продовжувати штрафувати. Якщо мене довічно відсторонять від футболу, виходить, мені потрібно піти з посади президента «Олімпіка», щоб уже як цивільна особа досягати справедливості і відстоювати свою позицію».

Оцініть матеріал
(52)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 24
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
FC Liverpool Best!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
DK1970
Правильно говоришь! Взбодри этих заезжих пенсионеров. У них нет понимания, что они всего-навсего сервис для команд. Причём на сегодня сервис ужасного качества.
lenares85
Только если клубы соберутся и выразят вотум недоверия Павелку, тогда и Луччи этому мафиози под зад, а ещё и судить нужно. А Шахтёру минус 10 очков за то что им подсуживали.
axylinam
Шахтёр за коррупцию перевести во вторую лигу,а павелко с итальянскими мафиози в тюрягу,лет на 10 каждого
Fangold
Хто вони такі, щоб дискваліфіковувати людей, які вкладають гроші в футбол? Хто? Італійці?
DK1961
Если не убрать павелкинская банду ВСЮ, поставят новых баранок и лучидрочи.
Орлов Михаил
А шавок этих с нашего футбола, конечно можно попробывать убрать, но вряд ли.... Тут на святое нужно замахиваться!
Bolshoi
Плохо что Гельзина никто из клубов не поддержал, ведь предвзятость судьи была очевидна. Чем ни повод устроить большую чистку. Но похоже что прозрачность никому не нужна, все хотят ловить рыбку в мутной воде, пока самого не коснулось в.
grig
Никто его не дисквалифицирует. Вон Палкин даже физической расправой судьям угрожал. И ничего. Заплатил штраф - и полетел белым лебедем.
D.Bykoff
Вот вам и весь сказ, уважаемые коллеги. Шубные уродцы не в состоянии дать ответы на простые вопросы. Как только их схватишь за яички, тут же начинают пищать и скулить: "етанимы, етакраты, кокококококо, скав-скав, кокококо, пустити, пустити, етакраты, гу-гу, гу-гу, скав-скав". Гугнявое шубно убожество. Человечьи очистки, генетический мусор. Этот шубный опзж недоклуб кроме брезгливости у всей Украины ничего не вызывает. Ну чьтьо, давайте, гугнявки, кококококококококо!
Владимир Коновалец
Починаю розуміти керівництво команд, які відверто не підтримали Гельзіна - навіщо, пройде якийсь час і візмуться за мене, ні, краще буду спостерігати з кущів, а там подивимось... С таким відношенням до футболу - ніяких змін до кращого, це аксіома. Мі весь час живемо в болоті, іноді воно пересихає і ми думаємо, що все буде нолрмально, але потім знову корупційні зливи і ми по вуха в лайні. Комусь, а конкретно павелці та його банді, таке положення справ в нашому футболу цілком влаштовує. Ми крутимось на різних орбітах і наші сподівання ніколи не перетнуться з представниками павелкінської футбольної мафії
HELLO, IT'S ME
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
D.Bykoff
Эй, уроды шубные. А ну-ка быренько тявкнули о том, когда ваше опущенное шубное опзж начнёт платить налоги в казну государства? Перестанет скрывать доходы и зарплаты футболистов? Перестанет использовать админресурс? Прекратит подкуп судей и ответственных лиц? Призовёт к порядку распоясавшихся "ультрас"? Прекратит использовать допинг? Отвечать быстро и по делу. Голос, бегом!
D.Bykoff
Кококококококо, шьубные дебило вайуйут зосправидливаздь, бхахахахахахаха!