Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 28 березня 2021, 17:55
2030
1

Грузія – Іспанія. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч кваліфікації ЧС-2022

| Оновлено 28 березня 2021, 17:55
2030
1
Грузія – Іспанія. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч кваліфікації ЧС-2022 Грузія – Іспанія.

«Тренуючи тбіліське «Динамо», я мав можливість бачити гру талановитих грузинських футболістів. Грузія – дуже футбольна, відкрита, гостинна і хлібосольна країна. Там живуть творчі люди з великим почуттям гумору, власної гідності і високого рівня культури. Мені в Грузії було дуже комфортно. Упевнений, що всі, хто відвідав Грузію, можуть те ж саме сказати.

У матчі зі шведами (1:0) нічия була б більш справедливим результатом. Грузини не заслуговували на поразку. Троє хлопців, з якими я працював, були викликані в збірну Грузії. Хтось і грав у складі, як, наприклад, Саба Лобжанідзе. Отар Кітеішвілі вийшов на заміну. Джаба Джігаурі залишився на заміні. А ось Георгія Чакветадзе, напевно, не викликали в зв'язку з травмою. Грузинських хлопців я знаю не з чуток, все грузинських футболістів знаю. Хвічію Кварацхелію і всіх інших. У грузинів дуже хороша молодь.

У грузинської збірної відбулася зміна головного тренера. Замість словацького фахівця Володимира Вайсса наставником команди став француз Віллі Саньоль. На мій погляд, Вайсс дуже добре працював зі збірною Грузії. Я з ним добре знайомий, у нас хороші дружні відносини. Я з ним спілкувався, коли тренував «Динамо» Тбілісі. З ним збірна добре грала.

Потрібно розуміти таку річ. Як все творчі люди, грузинські футболісти дуже технічні. І Вайсс це розумів. Грузини тонко розуміють футбол і відносяться до нього творчо, завжди граючи для глядачів, іноді на шкоду результату. Вони отримують задоволення від футболу!

Грузія була за крок від потрапляння на Євро, але в зв'язку з травмами і нереалізацією моментів вони поступилися Північній Македонії. Хоча грузини мали грати на Євро. Збірна Грузії – це творча команда. Вони сприймають футбол як справжню творчість і натхнення, а не як важку монотонну роботу. При Вайссу грузини грали в дуже хороший футбол. А Саньолю буде непросто, оскільки у нього немає досвіду роботи тренером на такому рівні. Хоча він хорошого рівня футболіст був, але яким він буде тренером збірної – складно сказати. Але у грузинів непроста група, де є іспанці, греки і шведи.

Грузинам належить зіграти з шикарною командою – збірною Іспанії. Луїс Енріке втратив незаплановані очки в матчі з греками (1:1). Пенальті у ворота іспанців не було. А ось був би VAR, все було по-іншому. Але ми і говорили про те, що романтична збірна Іспанії зіткнеться на полі з організованою збірною Греції. Власне, це і сталося. Я і не виключав нічиї, яка і була зафіксована на табло.

З грузинами Енріке дуже агресивно почне гру. Думаю, зліва вийде Альба, який буде розганяти атаки. Іспанці будуть тотально контролювати м'яч і постійно створювати моменти. В основі гри буде філософія «Барселони». Слабкість іспанців полягає в тому, що при втраті м'яча вони не встигають повернутися до своїх воріт, тому що крайні захисники діють як крайні нападники. Тому іспанці і пропускають контратаки.

Грузини дуже технічні. Але зауважу важливий момент! Це імпонує керівникам топових іспанських клубів. Іспанцям подобаються технічні футболісти. У цьому матчі грузини можуть стрибнути вище голови, здивувавши іспанців. А Хвіча Кварацхелія, володіючи фантастичним дриблінгом, може виявитися на олівці у топ-клубів калібру «Барселони», «Реала» і «Атлетіко». Він може без проблем двох-трьох обвести. Можу передбачити, що в матчі з Іспанією Кварацхелія заб'є, а може і пенальті заробить. На ньому можуть і сфолити так, що суддя вилучить футболіста. Він індивідуально дуже сильний гравець. Я йому пророкую дуже гарне майбутнє!

Те, що збірна Грузії заб'є, я впевнений. Буде багато простору, який грузини зможуть із задоволенням використовувати. І виділю високий рівень індивідуальної техніко-тактичної майстерності.

Звичайно, мої симпатії на боці Грузії. По-перше, я там працював. По-друге, у мене багато приятелів і друзів з Грузії. Я з усіма спілкуюся і буду спілкуватися. Я щиро бажаю грузинам хорошої і якісної гри! Також бажаю Грузії позитивного результату в матчі з Іспанією! Не в образу іспанцям, я буду в цьому матчі підтримувати грузинів. Я вірю в збірну Грузії. Я їх знаю досить добре, вони дуже позитивні і хороші люди», – сказав Грозний.

Матч Грузія – Іспанія відбудеться 28 березня. Початок зустрічі – о 19:00.

 
Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стала відома умова, за якої тренера Мудрика буде звільнено з Челсі
Футбол | 25 квітня 2024, 05:00 2
Стала відома умова, за якої тренера Мудрика буде звільнено з Челсі

Маурісіо Почеттіно має вивести «пенсіонерів» до єврокубків, інакше залишить пост коуча

Титул Реала близько. Коли Лунін може відзначити чемпіонство
Футбол | 25 квітня 2024, 11:10 0
Титул Реала близько. Коли Лунін може відзначити чемпіонство

Для українця це може бути другий титул Ла Ліги

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Очередной бред от "специалста" 24\7 сидящего в интернете за просмотром всех сборных Европы, чтобы потом гадать на кофейной гуще. Он пытается нас убедить.что Грузии по силам отобрать очки у Испании...Ну,ну....