Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бразилія
| Оновлено 27 березня 2021, 08:11
2959
38

ВІЛЛІАН: «Расизм? Ми встаємо на коліно, але я не бачу ніякого прогресу»

32-річний бразилець отримував расистські образи у соціальних мережах

| Оновлено 27 березня 2021, 08:11
2959
38
ВІЛЛІАН: «Расизм? Ми встаємо на коліно, але я не бачу ніякого прогресу»
Getty Images/Global Images Ukraine

Хавбек «Арсеналу» Вілліан, екс-гравець «Шахтаря», висловив свої думки про расизм у футболі:

«Я не знаю, чи можна зробити те, що неможливо зробити. Є відповідні люди, щоб впоратися з такою ситуацією, щоб змінити її. Ми, гравці, намагаємося зіграти свою роль, намагаючись зробити щось якимось чином.

Люди у владі повинні це змінити. Поза сумнівом, я не бачу ніякого прогресу. Ми продовжуємо вставати на коліно на полі перед іграми, але я не бачу ніяких поліпшень.

Ми постійно бачимо, що подібні ситуації відбуваються, а заходи не приймаються. Тільки коли почнуть вживати необхідних заходів, карати тих, кого потрібно карати, тоді ситуація почне поліпшуватися. Поки немає прогресу, але ми робимо цей жест перед матчами».

Його довели тролі та расисти. Знаменитий Анрі заявив про відхід з соцмереж

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 38
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXanov
Негры самые первые ярые расисты !Да всем пофиг на вас со своими коленями и этой надуманной дичью !
Александр Федько
А должно было что-то измениться, от того что вы встали на колени?? лол
Vitalik_Medvid
Коли люди дають таке інтерв’ю, відразу виникає відчуття недосказаності... Які зміни конкретно хоче бачити Віліан?Щоб білі цілували чорним жопи? Чи можливо аби всіх білих тренерів позвільняли, а на іхнє місце призначили чорних? Чи можливо суддів треба усіх поміняти на чорних? Чи можливо ліміт ввести - в заявці команди повинно бути більше половини негрів, а на футбольному полі не менше 6 з 11? А ще кожна команда повинна мати хоча би одного темношкірого голкіпера - теж непоганий варіант.
der_MaiStier
Причина расизму у тому, що до корінних мешканців їдуть чужинці, які вважають, що в них чомусь мають бути такі ж права, як у місцевих, і не чужинці мають жити за правилами місцевих, а місцеві мають пристосовуватись до забаганок чужинців. Тобто все поставлено з ног на голову. І реальне рішення лише одне - або чужинці поводяться, як гості, або отримують копняка під сраку і їдуть на історичну батьківщину. Тобто негри повертаються в Африку, жиди - в Ізраіль, кацапи - на Парашу, азіати - в Азію, мусульмани - в свої ворожі до інших сект країни
salamanka1982
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Vytas Meskauskas
А как на счет черного расизма который раз в 10 сильнее .
lehach_08
вот хоть бы один негр умный попался, так нет же..., видимо расизм будет существовать в их головах до тех пор пока непоумнеют..., а эта фунция природой матушкой эволюционным путем наверное непридусмотренна.
kum_Poltava_
Про який прогрес йде мова? Ти як був чорним, чорним і залишився.
dunamo-fan
Чорнота избивает азиатов и орет што все вокруг расисты смешно))
цукацуа цуацау
Так встают на колено, что бы напомнить как негров душить нужно
sand
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
zzg77
Отправить бы его рабом на плантации, тогда бы понял, что такое расизм!!
AЛВ
Чорні живуть вільно з білими,а киньте мене білого до чорних,так приб'ють однозначно.... Расизм в одну сторону це неправильна позиція.!!!
Владимир Коновалец
Мав необережність заїхати на арендованому авто на одну з вулиць Гарлема. що в Нью Йорку, кілька років тому. Досі дивуюсь, як я залишився живим, але в машині потім знайшли 4 отвори від куль 9 мм. Поліцейські мені порадили більше ніколи туди не потрапляти, тому що вони самі туди їдуть тільки при великій підтримці та важким озброєнням. Ось там реальний расизм по відношенню до білого населення. І нічого, ніяких демонстрацій білих представників міста.
Ёкарный Бабай
Этот пострадавший зарабатывает большее чем 99% белых. А за деньги можно купить все, даже любовь и здоровье.
Bolshoi
Чёрный миллионер заговорил о расизме.
volf2020
Та йдіть ви в дупу зі своїми скаргами.Забембали вже.Вам і так я рахую забагато свободи і прав дали.Чому не їдете до себе де ваше коріння і там вам буде класно серед таких як ви.І зможете там вставати раз-два на коліна або стояти цілими добами.І всім буде легше від цього.В нас вас багато немае бо економічна ситуація вас не влаштовуе.Буде краще то вас зразу буде як саранчі і всі на допомогу по безробіттю захочете жити як всюду в европі.Тому в тому що ми так погано живемо е свої плюси.Хоч і мало.
forestcat
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Henriklarsson11
простой пример. в классе есть мальчик которого пытались дразнить, но ему было пофигу, он посмеялся над этим и спокойно жил дальше. и второй который обижается на каждый взляд и перед которым учительница постоянно заставляет всех извиняться на коленях. к кому будет больше уважения в коллективе?
dd dent
На оба встаньте