Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 27 березня 2021, 19:14
2066
1

Норвегія - Туреччина. Прогноз і анонс на матч кваліфікації ЧС-2022

Командам належить підтвердити переможний почин у євровідборі

| Оновлено 27 березня 2021, 19:14
2066
1
Норвегія - Туреччина. Прогноз і анонс на матч кваліфікації ЧС-2022
UEFA

У суботу, 27 березня, у Малазі на домашній арені місцевого однойменного іспанського клубу - стадіоні «Ла-Росаледа» - відбудеться матч групи G кваліфікаційного турніру чемпіонату світу-2022, в якому збірна Норвегії прийме збірну Туреччини.

Збірна Норвегії

Підопічні шведського тренера Ларса Лагербака старт у відбірковому турнірі чемпіонату світу у Катарі взяли в гостях у збірної Гібралтару. Господарі виявилися до скандинавів надмірно гостинними, та ті повезли додому велику перемогу з рахунком 3:0.

До почину у кваліфікації ЧС-2022 норвезька дружина восени минулого року зробила спробу штурмувати підвищення у класі з дивізіону В до дивізіону А в Лізі націй УЄФА. Граючи у квартеті 1, «свердла» не змогли позмагатися лише зі командою Австрії. У шести матчах турніру команда Норвегії здобула 3 перемоги, 1 раз зіграла внічию та двічі програла. Як наслідок, з 10 очками в активі вона фінішувала другою. Австрійці зайняли першу позицію з 13 пунктами та стали володарями путівки у дивізіон А розіграшу.

Збірна Туреччини

Команда Шенола Гюнеша нинішню кваліфікацію на ЧС-2022 розпочала вдома поєдинком зі збірною Нідерландів. Турки не були фаворитами матчу, але змогли виграти - 4:2. Цей результат став однією з головних несподіванок стартового туру євровідбору.

На старт же кваліфікаційного турніру чемпіонату світу у Катарі збірна Туреччини вийшла після провальної кампанії у дивізіоні В Ліги націй УЄФА, що відбулася восени минулого року. У квартеті під номером 3 євроазіати примудрилися фінішувати останніми, та майбутній розіграш турніру будуть змушені провести у дивізіоні С. В шести зустрічах хлопці Гюнеша здобули одну перемогу, три рази зіграли внічию та двічі програли. У результаті з 6-ма набраними очками вони розташувалися позаду збірної Сербії, маючи гірші додаткові показники, ніж у балканців.

Історія зустрічей

Суперники провели між собою 6 офіційних та два товариських матчі. Спаринги були зіграні ще у 2000 та 2001 роках. У них спочатку виграли норвежці (2:0), а потім відбулася нічия (1:1).

Що до офіційних зустрічей, то в них на рахунку у скандинавів одна перемога, у турків - чотири. Ще один поєдинок завершився внічию. Востаннє збірні перетиналися у відборі на Євро-2008. У домашній для збірної Туреччини грі, яка відбулася у Франкфурті, була зафіксована нічия 2:2, а в Осло у повторній зустрічі перемогли гості - 2:1.

Орієнтовні склади:

Норвегія: Ярштайн, Свенссон, Айєр, Страндберг, Алісамі, Хауге, Торстведт, Мідтше, Ельюнуссі, Холанд, Сорлот.

Туреччина: Чакир Угурджан, Зеки Челік, Озан Кабак, Чаглар Сеюнджю, Мерас Умут, Туруч Деніз, Озан Туфан, Хакан Чалханоглу, Кенан Караман, Йилмаз Бурак.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть господарі, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 2.41 по лінії Parimatch.

27 березня, субота

Норвегія - Туреччина
Малага (Іспанія). Стадіон «Ла-Росаледа». Початок - о 19:00
Пряма ТБ-трансляція - Футбол 3
Прогноз Sport.ua - 2:1

 

 
  • 2.41
  • 3.35
  • 3.05
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Denmark1107
Нічого собі... ось вам і Туреччина Другий матч на топ-рівні...
Хвилинку, а, так бажаний всіми клубами Європи, золотий хлопчик Голанд(Холанд) на полі взагалі то присутній? Його ніхто не чує і не бачить Виявляється, що не все так в бездоганно, як в Боруссії.