Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 28 березня 2021, 20:21
1614
0

Албанія – Англія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації до ЧС-2022

Розминка англійців перед визначальною грою в групі

| Оновлено 28 березня 2021, 20:21
1614
0
Албанія – Англія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації до ЧС-2022
Getty Images/Global Images Ukraine

Після першого туру кваліфікації до чемпіонату світу-2022 у підгрупи I з'явився один очікуваний і один несподіваний лідери. Однак, календарем поєдинків вдало було заплановано так, що національним командам Албанії та Англії вже у другий для цього секстету ігровий день доведеться визначати найсильнішого в Шкодері, куди місцева збірна навідується не надто часто.

Албанія

Свій шлях на чемпіонат світу-2022 команда італійського фахівця Едоардо Рея починала в гостях у Андорри (1:0), яка знову повернулася до не найвдалішої серії у своїх виступах, тому конкуренції скласти своїм суперникам не змогла. Нехай андоррці і пропустили лише один м'яч у свої ворота при цьому. Прийдешня гра повинна показати здатність поточного скликання здійснювати реальний опір за умов боротьби усередині своєї групи. Підбір суперників досить складний, і ті ж Польща і Угорщина не упустять можливості скинути несподіваного претендента на лідерство з завойованих позицій.

Узагалі, про "гірських орлів" останнім часом говорили в позитивному ключі, але завжди при цьому роблячи акцент на недостатній рівень цієї команди в плані боротьби проти більш іменитих супротивників. Албанія завоювала собі путівку до дивізіону B Ліги націй УЄФА восени минулого року, однак її перспективи все ще залишаються туманними.

Англія

Збірну «трьох левів» сильно критикували за невдале завершення другого в історії розіграшу Ліги націй УЄФА в їхньому виконанні. Англія так і не змогла поквитатися з Бельгією, якій поступилася в матчі за третє місце на минулому чемпіонаті світу, тому в поточній відбірній кампанії вимоги до Саутгейта будуть підвищеними. Ні для кого не буде секретом той факт, що з групи з подібним підбором суперників представники Британських острів повинні виходити з впевненого першого місця, проте збірна Англії вже неодноразово шокували своїх фанатів, тому ті вже звикли до відсутності завищених амбіцій.

Перший крок «біло-червоні» зробили прогнозовано спокійно. Від Сан-Марино дива ніхто не очікував, тому фінальна перемога англійців 5:0 не здивувала нікого. Однак, які наступними за розкладом у команди Саутгейта стоятимуть албанці, гостьові поєдинки проти яких ставали проблемними вже не для одиничних колективів.

Статистика

Попередня зустріч між командами в 2001 році проходила на полі Англії, і завершилася перемогою «трьох левів» із рахунком 2:0.

Албанія в домашніх поєдинках нав'язує боротьбу виключно рівним їй за силою суперникам. У той же час, останній успіх у грі перед очима власних фанатів проти іменитого коллективу припав на товариський матч проти Франції в 2015 році, що вже встиг припасти пилом.

Із командами, схожими на їх наступних суперників, англійці на виїзді, переважно, не відчувають серйозних проблем. При цьому, амбітний колектив Саутгейта любить грати в результативний футбол.

Орієнтовні склади

Албанія: Беріша – Ісмайлі, Кумбулла, Джімсіті – Леньяні, Гьясула, Баре, Мемушай, Хісай – Манай, Чікалеші.

Англія: Хендерсон – Чілвелл, Стоунз, Коаді, Джеймс – Ворд-Праус, Філліпс – Стерлінг, Маунт, Лінгард – Кейн.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що англійці скористаються цим поєдинком із метою підготовки до майбутнього матчу проти Польщі, тому поєднають здобуття чергової перемоги зі спробою вирішити гру ще в першому таймі. За таких умов, ставка «1-й тайм. ТБ (1.0)» за 1,78 від Favbet виглядає гідною пропозицією.

28 березня, неділя

Албанія – Англія
Шкодер. «Лоро Борічі». 19:00
ТБ-трансляція на платформі «Oll.tv»
Прогноз Sport.ua — 0:3
 
  • 13.00
  • 5.25
  • 1.25
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

«Не розумію, як він опинився в збірній». Ващук розкритикував гравця України
Футбол | 27 березня 2024, 14:11 15
«Не розумію, як він опинився в збірній». Ващук розкритикував гравця України

Колишній захисник збірної України не вважає, що Таловєров відповідає рівню національної команди

Х'юстон Динамо запропонував $3 млн за форварда Шахтаря – журналіст
Футбол | 28 березня 2024, 09:16 6
Х'юстон Динамо запропонував $3 млн за форварда Шахтаря – журналіст

Кевіном Келсі всерйоз цікавляться за океаном

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.