Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 27 березня 2021, 03:15
12432
7

Чому не було VAR у Франції? Ніякого голу Грізманна не сталося б

За даними Денисова, перед стартом відбору, рік тому, УЄФА робив запит у ФІФА

| Оновлено 27 березня 2021, 03:15
12432
7
Чому не було VAR у Франції? Ніякого голу Грізманна не сталося б
ТК Футбол 1

Директор телеканалів Футбол 1/2/3 Олександр Денисов розповів, чому на матчі Франція – Україна була відсутня система VAR:

«Чому на матчі Франція – Україна був відсутній VAR? Нам, як європейцям з Лігою чемпіонів і відбірковими циклами до Євро, вже абсолютно звично, що на матчах є VAR. А в грі Франція – Україна він точно б знадобився, тому що ніякого голу Грізманна не сталося б.

Ми б не обговорювали, куди повинен був винести м'яч Кривцов і чому Сидорчук вчасно не зреагував на Грізманна, що готується нанести удар, тому що раніше прозвучав би свисток. Бригада VAR обов'язково просигналізувала б арбітру в полі, що там поза грою.

Перед стартом, мало не рік тому, УЄФА робив запит у ФІФА. Річ в тому, що відбірковий цикл проходить під егідою ФІФА, а УЄФА робив запит про забезпечення матчів відбіркового циклу до чемпіонату світу системою VAR і, відповідно, арбітрами. До цих пір ФІФА нічого виразно не відповіла УЄФА.

А ми звикли жити по-новому, звикли жити з VAR і свій ляпас через відсутність VAR спіймали. Коли ФІФА зважиться на те, щоб ці матчі були з VAR, залишається тільки гадати. Можливо з неділі або середи, а можливо, в цьому відбірковому циклі ми VAR не побачимо».

Гол Антуана Грізманна у матчі Франція – Україна, 24.03.2021

Оцініть матеріал
(54)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Михаил Степанов
оплеуху мы поймали в Лозанне...а тут ...все хорошо что хорошо кончается
Philip J. Fry
Справа навіть не у відсутності ВАРу, а у низькій кфаліфікації бокового судді, два гравця буквально поруч з ним, якщо такі офсайди не бачити, то, що взагалі він зможе побачити?
shoko
Это уровень арбитража низкий..был бы ВАР там бы железно ещё по пенальти прилетело бы и т.д. и ещё неизвестно куда игра повернулась бы..
igor_986
как можно было лайцмену проморгать непонятно , там же и линия штрафной была, что в разы упрошает определения положения играков. Но к судьмя было много вопросов с обеих сторон и касательно пенальти в обе стороны. Видать таковой уровень судейской бригады, но о превзятости тут речи быть не может, просто низкий уровень судейства
Grigorio666
Не говорячи зараз взагалі за Лозанну, УЄФА що хоче, те й робить і їм взагалі наплювати на Україну, і ХТО ТАКА УКРАЇНА, вилетіла з групи А Ліги Націй, то й їм і на руку, тепер вже довго не попаде в вищий дивізіон, БУТИ на 10000000000% відсотків правими і так лаханутися, ЦЕЙ ПЛАН ВОНИ ЗАЗДАЛЕГІДЬ ПРИДУМАЛИ, трохи може не по сценарію, але факт в підсумку є факт, останнє місце групи і вилетіли, КОРУПЦІЯ була, є і буде, і нічого не зміниш, Європа за своїх також може справ наворотити!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Grigorio666
Та нам походу торба і від Фінів(хіба повністю виключити Темму Пуккі))) і від Казахів(які можуть наглухо закритися в захисті- хто буде взламувати???? Мораєс????Чи може Довбик))))) і від Боснійців добре може бути(((Пьяніча і Джеко вистачає, щоб доставити проблем збірній, а в неї їх ЗАРАЗ ОХ НЕМАЛО)))!!!!!!!!!!!!!!!!?
Bismuth
Бесполезно ЭТО обсуждать!!!
Был бы тогда нам пенальти и ещё 3 гола)))
Но случилось так, и оказалось что нам на руку.)