Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 березня 2021, 02:08
17404
23

Шахтар може достроково відпустити Тайсона, щоб підписати Вінісіуса Тобіаса

«Гірникам» цікавий 17-річний латераль «Інтернасьонала»

| Оновлено 30 березня 2021, 02:08
17404
23
Шахтар може достроково відпустити Тайсона, щоб підписати Вінісіуса Тобіаса
ФК Інтернасьонал. Вінісіус Тобіас

Донецький «Шахтар» почав переговори з «Інтернасьоналем» про перехід 17-річного правого захисника Вінісіуса Тобіаса.

Про інтерес «гірників» до цього таланта повідомлялося ще на початку лютого, і тоді ж ЗМІ озвучували суму, за яку «Інтернасьонал» готовий розлучитися з Тобіасом - 10 мільйонів євро.

У «Шахтарі» не готові платити стільки за юнака, а тому намагаються умовити «Інтернасьонал» знизити ціну. В угоду може бути включений Тайсон, контракт якого з «Шахтарем» закінчується влітку, але донецький клуб може погодитися на достроковий від'їзд екс-лідера команди, нині відправленого в дубль, заради отримання знижки на Тобіаса.

Для «Інтернасьонала» варіант з достроковим від'їздом Тайсона з «Шахтаря» може бути цікавим, оскільки клуб встигне заявити досвідченого вінгера до старту наступного сезону в Серії А, адже в іншому випадку бразильці зможуть це зробити лише в серпні, вже по ходу чемпіонату.

Очікується, що боси «Інтернасьонала» підуть на компроміс і погодяться знизити свої запити по Вінісіусу Тобіасу, який поки не провів жодного матчу на професійному рівні за бразильську команду.

Оцініть матеріал
(111)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 23
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
UKRAINE FAN
Это кого так перемкнуло на этих бразильцах? Ну результат на лицо эта тактика уже не работает. Те кого Шахтер раньше покупал по 5-10 млн сейчас уезжают из Бразилии по 30-50 млн .А Шахтеру остаются игроки школьник по 10-20млн которые не одного матча во взрослом футболе не провели. Получается если раньше нужно было 2-3 года что бы игрок раскрылся то теперь минимум 5 и то не факт что что получится. Он набрали Сиприан и Фернанд теперь не знают куда деть!
zzg77
Даже если не договорятся, то всё равно скажут, что договорились.
Bolshoi
Тренер из Сассуоло, игрок Тобиас. Сразу виден европейский вектор.
bullyUA
За Тобиаса Шахтер должен отдать не только Тайсона, но и всех бразильских пенсионеров вместе с Коноплянкой и Каштру. Иначе уровень таких команд как Агробизнес и ФК Львов будет недосягаем для Шахтера.
ZAKARPATFAN
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил