Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 27 березня 2021, 19:15
1340
0

Нідерланди - Латвія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації ЧС-2022

Господарям потрібно реабілітуватися

| Оновлено 27 березня 2021, 19:15
1340
0
Нідерланди - Латвія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації ЧС-2022
twitter.com/onsoranje

У суботу, 27-го березня, в Амстердамі на стадіоні «Йохан Кройфф Арена» в рамках матчу другого туру групового етапу кваліфікації на чемпіонат світу 2022 року в Катарі збірна Нідерландів прийме команду Латвії. Стартовий свисток пролунає о 19:00 за київським часом.

Нідерланди і Латвія представляють групу G. За підсумками першого ігрового дня по три очки заробили Норвегія, Туреччина і Чорногорія, а Латвія, Нідерланди і Гібралтар залишаються без набраних пунктів.

Нідерланди

Нідерландці катастрофічно стартували у відборі на Мундіаль. «Помаранчеві» сенсаційно програли Туреччині. При цьому, команда Франка Де Бура пропустила одразу чотири м'ячі, а забили лише два. З обороною у Нідерландів явні проблеми. Це не може не радувати, враховуючи той факт, що нідерландці будуть суперниками збірної України на чемпіонаті Європи. Правда, до того моменту може повернутися в стрій захисник «Ліверпуля» Вірджіл ван Дейк.

Після поразки від турків у «помаранчевих» вже немає права на помилку, адже суперники не дрімають. Цією осічкою і невдалим стартом Нідерланди трохи ускладнили собі життя, але вся боротьба ще попереду. Краще оступитися на початку, ніж тоді, коли це робити вже буде не можна.

Нідерланди є явними фаворитами цієї зустрічі. Якщо поразку від Туреччини можна якось пояснити, то ось недобір очок в матчі з Латвією буде незрозумілим.

Латвія

Латвійці в першому матчі дали бій Чорногорії, але все ж поступилися. «Червоно-біло-червоні» відкрили рахунок, але не змогли втримати перевагу і двічі пропустили. Звичайно, команда Дайніса Казакевича навряд чи зможе нав'язати боротьбу за вихід на чемпіонат світу, але зіпсувати нерви фаворитам і відібрати у когось очки здатна.

У листопаді 2020 року Латвія завершила виступ в Лізі D Ліги націй. Там суперниками по групі прибалтійської команди були Фарерські острови, Мальта та Андорра. Незважаючи на це, «червоно-біло-червоні» змогли набрати тільки сім очок і посіли лише третє місце. Що стосується відбору на Євро, то латвійці стали останніми в групі з Польщею, Австрією, Північною Македонією, Словенією та Ізраїлем.

У складі Латвії в матчі з Чорногорією 80 хвилин відіграв півзахисник луганської «Зорі» Андрейс Циганікс. Швидше за все, буде він в складі і на цей поєдинок.

Історія зустрічей

Останній раз суперники зустрічалися в 2015 році. Тоді в Латвії Нідерланди здобули перемогу з рахунком 2:0 завдяки голам Джорджиньо Вейналдума і Лусіано Нарсінха. В цілому ж, латвійці ще жодного разу не змогли відібрати очки у нідерландців і не забили їм жодного м'яча.

Орієнтовні склади:

Нідерланди: Крул, Тете, Де Лігт, Блінд, ван Анхолт, Де Рон, Вейналдум, Де Йонг, Бергейс, Мален, Депай.

Латвія: Стейнборс, Савалнієкс, Черномордійс, Осс, Юрковчіс, Тоберс, Зюзін, Камеш, Ікаунієк, Циганікс, Улдрікіс.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою господарів мінімум в три м'ячі, а тому нашою ставкою буде позиція – П1 з форою (-2,5) з коефіцієнтом 1.41 по лінії Parimatch.

27 березня, субота

Нідерланди - Латвія
Амстердам. Стадіон «Йохан Кройфф Арена». 19:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
Прогноз Sport.ua — 4:0
 
  • 1,04
  • 19,5
  • 50,0
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.