Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 25 березня 2021, 20:25
13400
2

Браво, Шевченко! Збірна України відібрала очки у чемпіонів світу

Старт відбору успішний

| Оновлено 25 березня 2021, 20:25
13400
2
Браво, Шевченко! Збірна України відібрала очки у чемпіонів світу
Getty Images/Global Images Ukraine

Збірна України, офіційним партнером якої є компанія Parimatch, стартувала з нічиєї у відборі на ЧС-2022. Ми здобули цей результат на виїзді, зігравши проти діючих чемпіонів світу. А після 1:7 в жовтні минулого року на «Стад де Франс» мало хто вірив, що команда Андрія Шевченка зможе чимось здивувати французів.

Звичайно, нічия стала приємним сюрпризом, якого мало хто чекав. Навіть зараз, дивлячись на статистику, в це віриться насилу. Ми жодного разу не пробили в площину воріт. 4 постріли були в молоко, ще один удар Сидорчука був заблокований Кімпембе і перетворився на автогол. Правда, після матчу УЄФА все ж залишив авторство голу за Сидорчуком.

Андрій Шевченко заслужив похвалу. Його команда зіграла дисципліновано, з неймовірною самовіддачею і дуже сміливо. Головний тренер вперше задіяв трьох захисників, і обійшовся при цьому без вінгерів. І якщо до перерви гостроти нам не вистачало, то в другому таймі багато що змінилося. Хоча, потрібно визнати, не обійшлося і без везіння.

Можливо, саме успіх першого тайму приспав французів. Тим більше, що після першого голу практично відразу ледь не відзначився Мбаппе. Коли збірна України зрівняла рахунок, Дідьє Дешам спробував замінами врятувати результат, але більше нічого небезпечного біля воріт нашої команди французи створити не змогли. Хіба що можна згадати удар Ернандеса.

Тепер попереду у нас домашній матч з Фінляндією. Ясна річ, що після Франції сумнівів у результаті бути не може. Втім, не варто забувати, що і чемпіони світу теж не чекали нічиєї. Так що, сподіваємося, Андрій Шевченко зможе знайти потрібні слова, щоб налаштувати свою команду і здобути першу перемогу в кваліфікації.

 

Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
norma_zap
Статья не плохая, но опубликована поздно на данный момент в ней нет ничего нового.
Kle
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил