Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 25 березня 2021, 20:48
1672
0

Італія – Північна Ірландія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації до ЧС-2022

«Скуадра Адзурра» далеко не завжди бездоганна на початку

| Оновлено 25 березня 2021, 20:48
1672
0
Італія – Північна Ірландія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації до ЧС-2022
Getty Images/Global Images Ukraine

Квінтету C також належить незабаром приступити до процесу кваліфікації на чемпіонат світу-2022. І вже перший тур цієї особливої ​​за кількістю учасників групи подарує нам протистояння, яке здатне позначити тон усій подальшій боротьбі за єдину пряму путівку на мундіаль. Італія на своєму полі прийматиме Північну Ірландію, яка не найкращим чином провела кілька попередніх циклів, але завжди відзначалася непоступливістю характеру.

Італія

Пропуск чемпіонату світу зразка 2018 року став для італійського футболу найбільш потужним ляпасом за період останніх кількох років. Цей фактор, зокрема, став причиною такого явища, як відсутність у підопічних Роберто Манчіні поразок ось уже майже три роки. У другому в історії розіграші Ліги націй італійці ураганом пронеслися по своїх суперниках, і тепер чекають продовження банкету в півфіналі плей-оф проти Іспанії. При цьому «Скуадра Адзурра» зуміла без втрат очок пройти кваліфікацію до Євро-2020, що лише доводить той факт, що збірна Італії зараз просто компенсує один турнір, що випав із її життя.

Очевидно, що ця кваліфікація на чемпіонат світу стане для команди Манчіні тим самим мірилом якості роботи, яку вони проводили над своєю грою всі ці роки. Група у італійців, на перший погляд, не така вже й складна, однак розслаблятися від цього факту і точно не варто. Так само як і не варто забувати, що від меншої кількості суперників питома вага кожного матчу зростає у відповідних пропорціях.

Північна Ірландія

Колектив Айана Баракло раніше невдало опинився в досить сильній групі під час кваліфікації на Євро-2020, тому в боротьбі проти Німеччини і Нідерландів пролетів повз майбутній форум, після чого ще й оформив виліт з дивізіону B Ліги націй УЄФА в протистояннях проти Австрії, Румунії та Норвегії. На цьому тлі досить очевидним є питання щодо спроможності команди хоч щось запропонувати досить серйозним конкурентам в особі Італії та Швейцарії.

Не особливо допомагає ситуації навколо долі «зелено-білої армії» також і той факт, що їм доводиться стартувати з матчу проти одного з прямих конкурентів, та ще й на його полі. Однак, це все одно дає північно-ірландцям певний простір для маневру. Так чи інакше, але чергові ключові матчі – проти Швейцарії – пройдуть для них вже в осінній частині сезону.

Статистика

Попередня зустріч між командами в 2011 році проходила на полі Італії, і завершилася перемогою «Скуадри Адзурри» з рахунком 3:0.

Італія не відпускає суперників після домашніх для неї поєдинків без пропущених м'ячів вже майже три роки.

У той самий час, Північна Ірландія давно не обігравала висококласні команди в рамках гостьового протистояння.

Орієнтовні склади

Італія: Доннарумма – Емерсон, К'єлліні, Бонуччі, Флоренці – Інсіньє, Верратті, Барелла – К'єза, Іммобіле, Бернардескі.

Північна Ірландія: Пікок-Фаррелл – Фергюссон, Дж. Еванс, Кеткарт, Даллас – Макнейр – Девіс, К. Еванс, Севілл –Лафферті, Мадженніс.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що у цьому поєдинку італійці забезпечать собі необхідний результат, але при цьому не будуть особливо трощити свого суперника. За таких умов, ставка «Італія заб'є 2 або 3 голи: так» за 1,98 від Favbet виглядає гідною пропозицією.

25 березня, четвер

Італія – Північна Ірландія
Парма. «Енніо Тардіні». 21:45
ТБ-трансляція на платформе «Oll.tv»
Прогноз Sport.ua — 3:0
 
  • 1.14
  • 7.50
  • 17.00
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.