Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 25 березня 2021, 21:23
4534
0

Угорщина – Польща. Прогноз і анонс на матч кваліфікації до ЧС-2022

Географічні сусіди України поміряються силами своїх підростаючих поколінь

| Оновлено 25 березня 2021, 21:23
4534
0
Угорщина – Польща. Прогноз і анонс на матч кваліфікації до ЧС-2022
Getty Images/Global Images Ukraine

У другий день відбіркового раунду до чемпіонату світу-2022 свій шлях на міжнародний форум почне пара сусідніх з Україною країн. У рамках секстету I збірні Польщі та Угорщини не можуть назвати себе явними фаворитами в боротьбі за єдину путівку на мундіаль, зважаючи на присутність англійців, проте саме під час їх очних протистоянь подальша турнірна боротьба може отримати більш явні обриси.

Угорщина

«Чарівних мадярів» нині тренує італійський наставник Марко Россі, тому, за класичним звичаєм рідної для цього фахівця країни, значний акцент збірна Угорщини робить саме на поєдинки на своєму полі. Це було чітко помітно під час попередньої кампанії Ліги націй, по ходу якої «червоно-біло-зеленим» вдалося в домашніх поєдинках створити необхідний фундамент для виходу в дивізіон A з досить рівної групи з турками, росіянами і сербами.

На користь господарів майбутнього поєдинку буде говорити також і той факт, що раніше зроблена ставка на підростаюче покоління виконавців почала давати свої перші плоди. Домінік Собослаі, Аттіла і Адам Салаї, Петер Гулачі, Віллі Орбан – ці гравці зараз помітні у футбольній Європі, і створюють досить впевнений кістяк своєї команди з хорошою перспективою на цей відбірковий цикл.

Польща

У той самий час, явною перевагою «біло-червоних» буде доконаний цикл формування лідерів всередині команди, деякі з яких, як Роберт Левандовскі, наприклад, уже досить довго утримують планку кращого футболіста на своїй позиції не тільки в Європі, але і в усьому світі. Однак тонкість ситуації для команди Паулу Соузи якраз і полягає в тому, що найближчі пару років можуть стати для них тим самим фінальним акордом поточного скликання футболістів національної команди, тому і запити у їхній бік будуть куди серйозніші.

Варто зауважити, що «Білі орли» в минулому розіграші Ліги націй УЄФА показали себе досить впевнено на старті, за умов групи за участю Італії, Нідерландів і Боснії і Герцеговини, проте провалили фінальний відрізок у протистояннях із наперед визначеними фаворитами, через що так і не змогли поборотися за вихід до плей-оф. Польща і Угорщина будуть представлені на Євро-2020, для підготовки до якого, зокрема, будуть використовувати і цей відбірковий цикл. Однак, група «триколірних» із Німеччиною, Францією і Португалією виглядає просто «убивчою», тому полякам варто серйозно бути готовими до того, що угорці почнуть підбиратися до піку своєї форми вже з першої гри 2021 року.

Статистика

Попередня зустріч між командами була товариською і проходила на полі Польщі, і завершилася перемогою «репрезентації» з рахунком 2:1.

Угорщина показує футбол високого рівня на своєму полі вже досить довгий час, і не відпускає суперників без пропущеного ними м'яча ось уже майже три роки.

Польща, у свою чергу, із командами «середньої руки» грає на виїзді досить успішно, але якщо ставки підвищуються, то у «червоно-білих» регулярно з'являються певні проблеми з досягненням результату.

Орієнтовні склади

Угорщина: Гулачі – Хандья, Ланг, Ат. Салаї, Орбан, Ловренчіч – Кальмар, Надь, Шигер, Р. Шаллан – Ад. Салаї.

Польща: Фабіанскі – Рибус, Глик, Крихов'як, Беднарек, Берешинські – Плахета, Зьєлінскі, Шиманьскі, Южвяк - Левандовскі.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що у цьому поєдинку можна очікувати запеклу боротьбу з голами з обох боків. За таких умов, ставка «Тотал матчу 2,5 / Обидві команди заб'ють: бол. 2,5 / Так» за 2,65 від Favbet виглядає гідною пропозицією.

25 березня, четвер

Угорщина – Польща
Будапешт. «Групама». 21:45
ТБ-трансляція на платформі «Oll.tv»
Прогноз Sport.ua — 1:2
 
  • 3.75
  • 3.20
  • 2.05
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.