Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 28 березня 2021, 06:47
21805
1

Стіпе Міочич – Френсіс Нганну 2. Прогноз і анонс на бій

Головний поєдинок турніру UFC 260

| Оновлено 28 березня 2021, 06:47
21805
1
Стіпе Міочич – Френсіс Нганну 2. Прогноз і анонс на бій
Parimatch

Поєдинок Стіпе Міочіч - Френсіс Нганну 2 відбудеться в ніч проти неділі в Лас-Вегасі. Орієнтовний початок бою, 28 березня, о 07:30 за київським часом. У прямому ефірі поєдинок покаже телеканал Setanta Sports.

UFC представляє свій черговий великий pay-per-view турнір у ці вихідні на «UFC APEX» в Лас-Вегасі (штат Невада, США). На кону головного поєдинку UFC 260 буде знаходитися титул чемпіона організації у важкій вазі, коли Стіпе Міочіч проведе реванш із Френсісом Нганну. Титульних поєдинків на турнірі могло бути два, однак чемпіон UFC у напівлегкій вазі Александр Волкановскі підхопив коронавірус, що призвело до скасування його бою проти Брайана Ортеги.

Реванш Міочіча і Нганну очікувався давно ще з моменту їхньої першої зустрічі в клітці у січні 2018 року. У тому поєдинку Міочіч, незважаючи на деякі проблеми, здобув переконливу перемогу рішенням суддів. Чи зуміє чемпіон знову провернути цей трюк? Ймовірно, що так, але навряд чи це буде просто зробити.

На думку аналітиків Parimatch, більше шансів на перемогу у Френсіса Нганну. На його перемогу дають коефіцієнт 1.81, в той час, як на перемогу Стіпе Міочіча дають 2.07.

Прогноз на бій амбасадора Parimatch Ярослава Амосова:

«Міочіч - Нганну - цікавий бій. Вважаю, він не триватиме більше трьох раундів. Міочіч є більш технічним і розважливим бійцем. Але йому потрібно остерігатися ударів від Нганну - вони дуже потужні. Нганну - потужний і небезпечний боєць! Я бачив цього хлопця наживо, він дуже великий. Але думаю, що переможе Міочіч».

Прогноз на бій першій українки в UFC, амбасадора Parimatch Марини Мороз:

«Зустрічала цих бійців наживо на турнірах, і можу сказати, що це дуже габаритні і потужні хлопці. Тому можна сміливо ставити на те, що другий їхній бій не дійде до суддівського рішення. Цього разу, думаю, Нганну, який набрав обертів, переможе чемпіона. Зроблю ставку на дострокову перемогу камерунця та нового чемпіона у важкій вазі».

Френсіс Нганну: Найнебезпечніший панчер у світі

Нганну за його безпрецедентну силу багато хто вважає володарем найсильнішого разового удару у світі. Ось уже два з половиною роки ніхто не може протриматися проти нього і півтори хвилини. У UFC його рекорд становить 10-2 з 9 перемогами нокаутом і 8 у першому раунді.

Нганну свій титульний бій в 2018 році заробив після того, як фінішував усіх на своєму шляху в UFC, включаючи Андрія Орловського і Алістара Оверіма. На цей раз його шлях до чемпіонського поєдинку був ще більш вражаючим, він здобув перемоги нокаутом над Кертісом Блейдсом, Кейном Веласкесом, Джуніором Дос Сантосом і Жаірзіньо Розенструйком.

Сильні сторони Нганну залишаються такими ж, як і у 2018 році. Він є потужним ударником, що наводить жах, який може знищити суперника будь-яким ударом, яким йому вдасться в нього влучити. З точки зору техніки камерунець далеко не гуру, наприклад, комбінація, якою він нокаутував Розенструйка, включала розмашисті свінги. Але кого це хвилює, коли у тебе є така сила в руках?

Трохи більше трьох років тому ця сила могла привести його до титулу UFC. Він кілька разів змусив Міочіча відчути на собі тягар своїх ударів у перших раундах, але чемпіон виявився досить хитрим, щоб кожен раз виживати після цього. Як тільки Міочіч зблизився з африканцем і провів тейкдаун, «Хижак» швидко видихався.

Стіпе Міочіч: Найсильніший важковаговик в історії UFC

Багато фанатів вважали, що Нганну «пробив» Міочіча і точні панчі Френсіса стали однією з головних причин, чому Стіпе в своєму наступному поєдинку був так легко нокаутований Деніелом Корм’є. Однак Міочіч зумів повернутися, помститися Корм’є і вийти вперед у їхній трилогії.

Міочіч зумів зняти прокляття з важкого дивізіону UFC, ставши першим, кому вдалося захистити титул більше двох разів поспіль. У сумі за два своїх титульних забіги він чотири рази захищав чемпіонське звання і за цим показником йому немає рівних, що дає підстави вважати Міочіча найсильнішим важковаговиком за всі роки існування UFC.

Крім «скальпів» Корм’є і Нганну, в списку жертв Міочіча значаться імена Марка Ханта, Орловського, Фабрісіу Вердума, Оверіма і Дос Сантоса.

Прогноз на бій

У майбутньому бою багато людей віддають перевагу Нганну через його переможний КО-забіг, і в цьому є логіка. Однак Міочіч підходить до бою з двома вражаючими перемогами над Корм’є, і обидва цих поєдинки входять до числа кращих сутичок за титул чемпіона UFC у важкій вазі в історії. В обох боях Міочіч виявив незвичайну стійкість, і, що більш важливо, здатність залишатися небезпечним у пізніх раундах.

Нганну завжди стрімко починає, але що, якщо він не зможе «вкласти спати» свого суперника на початку поєдинку? Зазвичай ми набагато більше знаємо про претендентів на титул UFC, особливо, коли вони проводять свій другий тайтл-шот. Але, що стосується Нганну, то ми не знаємо, чи зумів він усунути свій головний недолік - погану витривалість - що дозволило Міочічу перемогти його в перший раз. Нганну просто не давав можливості з'ясувати це, блискавично фінішуючи своїх останніх суперників.

Тим часом, Міочіч є відмінним борцем, який може перевести в партер більшість своїх супротивників. При цьому він сам може дуже сильно вдарити, і його граунд-енд-паунд безжалісний. Тому, з огляду на безліч невідомих навколо Нганну, розумним вибором тут була б схожа з першою зустріччю перемога Міочіча, тримаючи в розумі те, що один невірний рух може привести до його нокауту.

Перемога Міочіча за очками

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Обличчя і емоції Агуеро після сейву Луніна у серії пенальті з МанСіті
Футбол | 18 квітня 2024, 19:37 2
ФОТО. Обличчя і емоції Агуеро після сейву Луніна у серії пенальті з МанСіті

Український воротар виграв серію пенальті у матчі з «Манчестер Сіті»

«Твій момент, брате». Зірковий гравець Реала розхвалив Луніна
Футбол | 18 квітня 2024, 18:58 0
«Твій момент, брате». Зірковий гравець Реала розхвалив Луніна

Джуд Беллінгем відзначив феноменальну гру українського воротаря

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vital
5 раундів це перемога Міочіча без варіантів. Але не думаю що бій продовжиться всю дистанцію. Нгану вже готовий стати чемпіоном. Думаю все закінчиться в перших раундах на користь нігерійця - нокаутом.