Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 25 березня 2021, 03:41
2199
0

Сергій КОВАЛЕЦЬ: «Найкраща нагорода - вихід Чорноморця в УПЛ»

Екс-тренер команди сподівається на успіх одеситів

| Оновлено 25 березня 2021, 03:41
2199
0
Сергій КОВАЛЕЦЬ: «Найкраща нагорода - вихід Чорноморця в УПЛ»
chernomorets.odessa.ua

Перед стартом другої половини сезону Першої ліги «Чорноморець» несподівано звільнив тренера Сергія Ковальця, хоча команда знаходиться серед лідерів і претендує на УПЛ.

- Сергію Івановичу, після вашого відходу з «Чорноморця» залишилося якась недомовленість. Ви прийняли команду в ситуації, коли команду покинув головний тренер, йшли футболісти. Зумівши стабілізувати становище, в новому сезоні команда вже претендувала на підвищення в класі, однак буквально за лічені дні до відновлення другого кола було оголошено про вашу відставку, і одесити продовжили сезон без вас. Чи немає відчуття, що вас просто використовували в своїх цілях?

- Ви не перші, хто проводить таке порівняння: "була криза - тебе покликали, все налагодилося - звільнили". Мені не подобається слово "використали", схиляюся до того, що кожен з нас скористався ситуацією. Адже будь-яка криза, як відомо, це ще і можливість. Так наш тренерський штаб, до якого входили В'ячеслав Нівінській, Андрій Ущаповський, скористався можливістю попрацювати в великому клубі з великими традиціями, з прекрасними уболівальниками, з унікальною і багатою історією. Ми отримали великий безцінний досвід, за що вдячні керівництву клубу. Звичайно, хотіли залишитися і продовжити розпочату роботу, але обставини виявилися вищими за наші бажання. Важливо і те, що після себе ми залишили конкурентну команду, яка продовжує набирати очки, лідирує в Першій лізі. Підтримуємо контакт і стежимо за успіхами хлопців, наприклад, Брагару, якого викликали до молодіжної збірної України.

- На ваш погляд, що заважало «Чорноморцю» вийти на лідируючі позиції в лізі?

- Команда практично щороку переживала велику ротацію, йшло і приходило більше десяти чоловік. Перше, що нам вдалося - це зберегти кістяк, адже стабільність є запорукою успішного результату. Зіграна команда матиме перевагу над конкурентами. Нас вже немає в «Чорноморці», але можу тільки повторити свої слова, сказані раніше - найкращою нагородою для нас стане вихід «моряків» в УПЛ.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.