Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 березня 2021, 17:33
2624
7

Знову не вдома! Маріуполь прийме Інгулець у Харкові

Новий газон на стадіоні імені Бойка поки не готовий до проведення матчів

| Оновлено 24 березня 2021, 17:33
2624
7
Знову не вдома! Маріуполь прийме Інгулець у Харкові
ФК Шахтар Донецьк

Маріуполь, який більшу частину поточного сезону не мав можливості грати на домашньому стадіоні імені В.С. Бойка через масштабну реконструкцію арени, знову змушений приймати гостей не вдома. Оновлений газон стадіону «Маріуполя» поки не готовий до прийому матчів.

Поєдинок 20-го туру чемпіонату України «Маріуполь» — «Інгулець» відбудеться в Харкові на ОСК «Металіст».

«Друзі, минулого вік-енду наша команда після практично семимісячної відсутності повернулася додому — на стадіон імені В.С. Бойка. Матч проти «Миная» відвідали 1587 уболівальників. Ми дякуємо вам за підтримку! Весь цей час на нашому рідному стадіоні відбувалася повна реконструкція футбольного поля, яка включала в себе не тільки заміну трав'яного покриття, але і монтаж нової дренажної системи, електричної системи підігріву та сучасного автоматичного поливу. Така масштабна реконструкція (перша в історії стадіону!) трохи затягнулася через незалежні від нас причини, а саме через аномально холодну для нашого регіону зиму. Тестові навантаження під час минулого матчу з ФК «Минай» показали, що новому газону все-таки необхідний додатковий час на зростання і інтенсивне укорінення газонної трави. Інакше знову буде летіти пісок, а футболісти будуть отримувати необов'язкові травми.

Тому, як би ми цього не хотіли, але ми змушені наступну гру 20-го туру проти ФК «Інгулець» знову провести на виїзді, в Харкові (на ОСК «Металіст»). Ми щодня моніторимо стан газону на стадіоні Бойка, але погода (буквально позавчора у нас знову йшов рясний сніг) залишає нам мало шансів і на 21-й тур. Ми дуже розраховуємо повернуться на домашній стадіон хоча б до 22-го туру. Просимо футбольну громадськість Маріуполя із розумінням поставитися до ситуації, що склалася!», — йдеться в повідомленні на офіційному сайті «Маріуполя».

Матчі 20-го туру УПЛ відбудуться на початку квітня.

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Евгений Семыкин
Немного странно для почитателей теории "одной кормушки " Шахты и Мариуполя. Ибо у Шахтёра всегда были топ агрономы, так что либо на Мариуполь всем плевать и никто ничего не делает, либо недоконтролили что-то...
Николай Власов
ИНТЕРЕСНО ПОДСКАЖИТЕ МНЕ ПОЖАЛУЙСТА РЕКАНСТРУКЦИЯ СТАДИОНА ИМЕНИ БОЙКО В МАРИУПОЛЕ ПОСТИЛИЛИ НОВЫЙ ГАЗОН А УВЕЛИЧИВАТЬ ЧИСЛИНОСТЬ МЕСТ ДЛЯ ЗРИТЕЛЕЙ БУДУТ УВИЛИЧИВАТЬ
Vadum Hrynchuk
А, ну теперь логика появилась. Шахтер из выезда в Харьков на домашний матч Львова так выводов и не сделал, так что в 21 туре для мариупольского газона шансов нет, а потом уже без разницы. Минусуем, не проходим мимо.
BekXan
Вообще вопрос кто дал команду играть в Марике на таком поле.Неужели невидно было что поле не готово.Его игрой просто порвали не успев укрепиться.Вот это очередной раз показывает уровень наших команд как логике так в организации и менеджмента клуба.
Bismuth
Тарик Махмуд Чаудри загулят где то на просторах эРэФии.
А Ринат не хочет Марик признавать фармом и давать бабки.)))
Fangold
Треба поберегти газон в Харкові, давай у Львів, як Європа