Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 27 березня 2021, 14:10
3582
1

Іспанія – Греція. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч кваліфікації ЧС-2022

| Оновлено 27 березня 2021, 14:10
3582
1
Іспанія – Греція. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine. Луїс Енріке і Альваро Мората

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч кваліфікації ЧС-2022 Іспанія – Греція:

«Головний тренер іспанців Луїс Енріке завжди дає шанс будь-якому футболісту проявити себе в складі національної збірної. Зараз такий шанс отримав 18-річний гравець «Барселони» Педрі. Також свій шанс отримав Фаті, який, на жаль, травмований. Але це також буде нова зірка, коли він відновиться.

Так, Енріке повернув в «Фурію Роху» Жорді Альбу. Але як його не повернути, якщо він бере участь в кожній атаці «Барселони». Він віддає паси і забиває. Це фантастичний фланговий гравець, він просто універсал! Також повернули до збірної досвідченого Тьяго Алькантару.

За збірну Іспанії грають топові футболісти. Ми побачили рівень Морено, який чудово зіграв з «Динамо». Як його не викликати в збірну? У нього суперформа зараз. Там всі футболісти високої якості. У чому їх секрет успіху? Це культура роботи з м'ячем, яка культивується з дитинства. Футболіст з дитинства повинен вчитися працювати з м'ячем, щоб була хороша техніка. Тоді такий гравець завжди буде корисний команді.

Збірна Іспанії – це творчість і витонченість! Але вони грають проти організації, дисципліни та надійної оборони збірної Греції. У попередніх шести іграх греки пропустили всього лише один м'яч. Греків тренує нідерландський фахівець, який пройшов школу «Аякс», Джон Ван 'т Схіп.

Буде складна гра. Іспанія, думаю, виграє і, можливо, в один м'яч. Рахунок може бути 1:0 на користь іспанців. Іспанці будуть володіти м'ячем і підходити до воріт, але будуть пропускати швидкі атаки. Іспанія – творча збірна. Якщо у неї відразу гра піде, вона буде успішно грати весь матч, отримуючи задоволення від поєдинку і приносячи задоволення глядачам. Але Греція – дуже складний суперник. Ми пам'ятаємо, як греки виграли Євро, граючи в три центральні захисники, не даючи нікому приймати м'яч. Зараз Греція – дуже організована, і багато моментів не буде біля їхніх воріт. А вгорі греки мають перевагу.

Але, поза всяким сумнівом, іспанці виграють. Гра буде дуже цікавою», – сказав Грозний.

Матч Іспанія – Греція відбудеться 25 березня. Початок зустрічі – о 21:45.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Облажался в очередной раз, ""знаток" неизвестно чего", но только не игры испанцев.