Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 24 березня 2021, 20:49
8042
1

Франція - Україна. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на матч відбору на ЧС-2022

| Оновлено 24 березня 2021, 20:49
8042
1
Франція - Україна. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
ФК Динамо Тбілісі. В'ячеслав Грозний

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч кваліфікації ЧС-2022 Франція – Україна:

«Нарешті ми дочекалися початку матчів відбору на чемпіонат світу. Матчі УПЛ і розмови про неї на кілька тижнів зміняться об'єднанням всіх без винятку заради результатів збірної і путівки на чемпіонат світу. І так! Стартуємо і починаємо! А починаємо ми грою з чемпіонами світу збірною Франції ще й на їхньому полі!

Зараз на національну команду очікують три поспіль матчі відбору. І тут потрібно пристойне відновлення, пристойна обойма. Не зможуть, на жаль, поки зіграти за Україну Степаненко, Бєсєдін та Циганков. Довбик не має права зіграти на виїзді з інших причин.

Дуже важливим є правильний план на гру. У нас все-таки є досвід перемог над топовими збірними Іспанії, Португалії. Багато хлопців зі збірної України за «Динамо», «Шахтар», «Аталанту», «Ман Сіті» зіграли в єврокубках. Це також великий плюс! Наші хлопці в хорошому ігровому тонусі, і вони гарної якості. Просто ми граємо з дуже топовою командою. Якщо вони собі дозволяють не викликати в збірну Каріма Бензема, який забиває в кожному матчі за «Реал». Про що можна говорити!

Що таке збірна Франції? У них грають футболісти з різних топ-команд з топ-чемпіонатів. У французів є висхідна зірка світового футболу Кіліан Мбаппе! Там кого не назвеш, всі зірки!

З будь-яким суперником можна і потрібно грати, досягаючи результату. З дуже організованою Францією потрібно грати дуже концентровано, уважно і дисципліновано до фінального свистка. Вони не пробачають мікропомилок. Французам не можна давати простір, оскільки Мбаппе і компанія досить реактивні, а боротися з ними в швидкості – пусте заняття. Тим більше у Франції обслужити атакуючих гравців реально є кому. Не можна допускати розриви між лініями, але наша збірна вже давно грає дуже компактно. І в той же час ми не повинні відмовлятися від своєї гри. Ми вже давно досить добре контролюємо м'яч в активній динаміці, змінюючи ритм, темп і напрямок гри. Ми навчилися вичавлювати максимум з напівмоментів. Всі футболісти сумлінно виконують чорнову роботу. У нас хороші стандарти. Біля воріт суперника ми загрожуємо і забиваємо практично в кожному матчі. У нас швидкі і ефективні атаки.

До речі в обороні футболісти збірної Франції грають без страховки, граючи один в один. Вони так грають, тому що їм потрібна велика кількість гравців в атаці. Також вони впевнені в тому, що їхній рівень майстерності не дозволить суперникові обіграти себе. Тому потрібно йти в дриблінг обов'язково, потрібно обігравати французів, адже страхучих там немає. Франція залишається в обороні два в два, один в один. Це дуже здорово! Це момент, який потрібно використовувати. У нас є група гравців, які вміють обігравати і вони обов'язково повинні це робити. Деякі французькі гравці люблять повозитися з м'ячем, вони перетримують його. Значить в цей момент треба їх накривати і йти в швидкий відбір, проводячи швидкі атаки. Також потрібно бути дуже уважними і сконцентрованими в своєму штрафному під час гри і під час стандартів.

У мене є передчуття, що з Парижа ми повернемося з набраними очками і Україна побореться з Францією за перше місце в групі. Щиро ми всього цього бажаємо українській збірній», – сказав Грозний.

Матч Франція – Україна відбудеться 24 березня. Початок зустрічі – о 21:45.

 
Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
В'ячеслав Грозний
Оцініть матеріал
(54)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Гравця Динамо засуджено до 18 місяців в'язниці умовно. Названо суму штрафу
Футбол | 28 березня 2024, 17:44 6
Гравця Динамо засуджено до 18 місяців в'язниці умовно. Названо суму штрафу

Жерсон Родрігеш звинувачується в нападі та нанесенні побоїв колишній дівчині

Хацкевич розповів, чи були в Яремчука проблеми з режимом та алкоголем
Футбол | 28 березня 2024, 14:52 2
Хацкевич розповів, чи були в Яремчука проблеми з режимом та алкоголем

Колишній головний тренер «Динамо» вважає Романа найпрофесійнішим футболістом з тих, кого він бачив

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zzg77
Офигеть - угадал !!!!!