Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 24 березня 2021, 17:17
3453
2

Туреччина - Нідерланди. Прогноз та анонс на матч кваліфікації ЧС-2022

На полі зійдуться учасники майбутнього Євро-2020

| Оновлено 24 березня 2021, 17:17
3453
2
Туреччина - Нідерланди. Прогноз та анонс на матч кваліфікації ЧС-2022
UEFA

У середу, 24 березня, у Стамбулі на полі «Олімпійського стадіону Ататюрка» відбудеться матч групи G кваліфікаційного турніру чемпіонату світу-2022, у якому збірна Туреччини прийме збірну Нідерландів.

Збірна Туреччини

Турецька дружина підходить до старту у євровідборі на чемпіонат світу 2022 року в статусі учасника Євро-2020, який, як відомо, відбудеться наступного літа. У кваліфікаційній групі Н підопічні Шенола Гюнеша посіли друге місце, пропустивши вперед себе лише команду Франції. У 10 матчах турки набрали 23 очки, здобувши 7 перемог, двічі зігравши внічию та програвши один раз. Французи випередили збірну Туреччини на два пункти, а самі євроазіати здобули відрив у чотири очки від команди Ісландії.

Втім, відбірковий турнір на Євро-2020 фінішував ще восени 2019 року. Восени ж 2020-го турки, як і інші європейські дружини, виступили у Лізі націй УЄФА. Грали вони у групі 3 дивізіону В, та виявилися в підсумку на його задвірках. У шести зустрічах команда Гюнеша здобула одну перемогу при трьох нічиїх та двох поразках. У підсумку, з шістьма набраними очками вона за додатковими показниками поступилася збірній Сербії, та замкнула квартет. У наступному розіграші Ліги націй УЄФА команда Туреччини буде грати вже у Лізі С.

Збірна Нідерландів

Національна команда Нідерландів, як і турецька, влітку цього року зіграє у фінальному турнірі чемпіонату Європи-2020. Відбір на Євро вона провела успішно під керівництвом Рональда Кумана, який, нагадаємо, влітку 2020 року, пішов зі збірної до «Барселони». У кваліфікаційній групі С «помаранчеві» посіли друге місце. У 8 матчах вони набрали 19 очок (6 перемог, 1 нічия, 1 поразка). Це лише на два пункти менше, ніж у переможця групи - збірної Німеччини. Проте, від команди Північної Ірландії, яка зайняла третю позицію, нідерландці відірвалися відразу на 6 пунктів.

Восени минулого року теперішні підопічні Франка Де Бура, який замінив Кумана, посіли друге місце у квартеті під номером 1 дивізіону А розіграшу Ліги націй УЄФА. У шести матчах вони здобули 3 перемоги, двічі зіграли внічию та зазнали однієї поразки. У підсумку, в активі у збірної Нідерландів виявилося 11 очок, а у збірної Італії, яка стала переможцем групи, 12-ть. Саме італійці і завоювали право зіграти у плей-оф турніру.

Історія зустрічей

Команди провели між собою шість матчів, всі - офіційні. На рахунку у збірної Туреччини дві перемоги, які датовані квітнем 1997 року (1:0 вдома) та вереснем 2015-го (3:0 вдома), в активі у нідерландської дружини також два виграші, які мали місце у вересні 2012 року (2:0 вдома) та в жовтні 2013 року (2:0 на виїзді). У двох поєдинках переможець визначений не був: 0:0 у Нідерландах в жовтні 1997 року та 1:1 знову у Нідерландах в березні 2015-го.

Орієнтовні склади:

Туреччина: Мерт Гюнок, Зекі Челік, Озан Кабак, Чаглар Сеюнджю, Джанер Еркін, Окай Йокушлу, Юсуф Язиджі, Озан Туфан, Хакан Чалханоглу, Кенан Караман, Дженк Тосун.

Нідерланди: Сіллесен, Дамфріс, де Лігт, Блінд, Вейндал, Ф. де Йонг, Классен, Депай, Вейналдум, Бергейс, Л. Де Йонг.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть гості, а тому нашою ставкою буде позиція - П2 з коефіцієнтом 1.77 по лінії Parimatch.

24 березня, середа

Туреччина - Нідерланди
Стамбул. «Олімпійський стадіон Ататюрка». Початок - о 19:00
Пряма ТБ-трансляція - Футбол 2
Прогноз Sport.ua – 0:2

 

 
  • 4.70
  • 3.90
  • 1.77
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Зінченко доклався. Арсенал знищив Челсі з Мудриком на Емірейтс
Футбол | 23 квітня 2024, 23:59 83
Зінченко доклався. Арсенал знищив Челсі з Мудриком на Емірейтс

Команда Артети святкувала найбільшу перемогу в історії стосунків між цими колективами

Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна
Футбол | 24 квітня 2024, 07:01 8
Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна

За останніми чутками, Андрій не погодився на продовження контракту та може залишити клуб

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Bismuth
Не думаю что турки станут лёгкой добычей.
Интересны помаранчевые.
denzellezned
Ох помаранчеві і дно, як завжди🤦‍♂️