Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 березня 2021, 23:21
7340
2

Олександр ЗАВАРОВ: «І Селезньов буде правий, і Костишин буде правий»

Спеціаліст поділився думкою про конфлікт українського нападника із тренером «Колоса»

| Оновлено 23 березня 2021, 23:21
7340
2
Олександр ЗАВАРОВ: «І Селезньов буде правий, і Костишин буде правий»
УАФ. Олександр Заваров

59-річний екс-тренер збірної України Олександр Заваров в інтерв'ю Олександру Алієву поділився думкою про конфлікт 35-річного українського форварда Євгена Селезньова із головним тренером «Колоса» Русланом Костишиним.

«Для того, щоб зробити якийсь для себе висновок, потрібно бути всередині. Може, там було таке, що ані в казці сказати, ані пером описати. Мені складно судити.

Але я думаю, що потрібно з повагою ставитися і тренеру до гравця, і гравцю до тренера, що найголовніше. Були якісь причини чи ні — сказати складно. Я не хочу втручатися, розмірковувати на цю тему. Це марний варіант. І Селезньов буде правий, і Костишин буде правий.

Але є дисципліна. А як далі відбувалося — мені складно сказати», — зазначив Заваров.

Контракт Селезньова належить «Колосу», але футболіст був виключений зі складу команди після конфлікту із головним тренером Русланом Костишиним на зимових навчально-тренувальних зборах.

У поточному сезоні Селезньов провів за «Колос» 12 матчів у всіх турнірах, де забив 5 м'ячів і віддав одну результативну передачу.

Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Я знаю одно- алкашей и наркоманов в команде не должно быть,иначе будет пить и колоться вся команда вместе с тренерским составом.Если причина была в этом, то Костышин прав на все 100%. А другие сердобольные тренеры должны сто раз подумать, когда будет решаться вопрос - брать или не брать Селезнева в команду.
turist86
Мабуть все було так. Ввечері Селезньов поїхав бухати з Мілевським, Вороніним і козломордими. На "вечірній перевірці" у готелі не з'явився. Директор клубу зателефонував царю і запитав, де ти вештаєшся? У генделі? Давай назад. Кормілець відмовився. Після чого директор особисто приїхав і забрав Селезньова у готель. А перед початком товарняка Євген заявив - болять ноги, не можу грати. Костишин у роздягальні сказав: "Женя, як бухати - ти перший. А коли треба вийти і грати, то кишка тонка?" Селезньов відповів матом. Після чого Костишин поставив на ньому хрест.