Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
|
600
0

Сімон ДЕСТЬЙО: «Таке закінчення сезону – просто фантастика»

Французький біатлоніст – про перемогу в останній гонці сезону

Сімон ДЕСТЬЙО: «Таке закінчення сезону – просто фантастика»
Getty Images/Global Images Ukraine. Сімон Дестьйо

Біатлоніст збірної Франції Сімон Дестьйо прокоментував перемогу в мас-старті на заключному етапі Кубка світу в шведському Естерсунді.

«Таке закінчення сезону - просто фантастика! Перемога в мас-старті дуже відрізняється від перемоги в спринті. На фініші у мене був час насолодитися перемогою і запам'ятати цей радісний момент. Непередавані відчуття!

Через вітер гонка була складніше, ніж зазвичай, але я не переживав з цього приводу. Розумів, що навіть в таких умовах стріляти чисто, або хоча б з одним промахом, можливо. Пишаюся своєю роботою на останньому вогневому. Було важливо закрити всі мішені, і я зміг це зробити.

В Естерсунді я показую хорошу швидкість на трасі. Звичайно, наздогнати Едуарда Латипова на останньому колі було непросто, але за мною біг Йоганнес. Потрібно було показати максимум, щоб утримати позицію.

Сезон пройшов трохи дивно. На початку було важко увійти в змагальний режим, форма могла бути і краще. Але з кожним етапом я прогресував і до січня все налагодилося. Лютий і березень пройшли добре. Здорово, що в кінці кінців все прийшло в норму, і я зміг закінчити сезон перемогою», - сказав Дестьйо.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.