Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 березня 2021, 14:19
5493
0

Георгій БУЩАН: «Мене не пускали забивати голи»

Воротар київського «Динамо» розповів про те, як він вибрав саме це амплуа

| Оновлено 23 березня 2021, 14:19
5493
0
Георгій БУЩАН: «Мене не пускали забивати голи»
ФК Динамо Київ. Георгій Бущан

26-річний голкіпер київського «Динамо» і збірної України Георгій Бущан розповів, чи вважає він себе основним воротарем клубу, і як вибрав саме це амплуа.

«Я — основний воротар «Динамо» зараз? Ну, на сьогоднішній день так і є. Занадто багато було зроблено роботи, щоб сьогодні це було так. Дуже багато чорнової роботи, яку ніхто не бачить. І багато було енергії витрачено на це все. Я щасливий тому, що маю на сьогоднішній день.

Мені було років 8-9, всі бігали, голи забивали. Якраз Шевченко феєрив у «Мілані». Я теж хотів голи забивати. Але, оскільки  я найвищим був, за старших у воротах стояв, тому що найвищий, і мене не пускали забивати голи.

Мене поставили захисником, мені не сподобалося. Я подумав: «Ах так!» і купив собі рукавички з пухирцями, робочі. Гривню коштували. Дві пари надів і пішов. І так і пішло. За другий склад грав ще захисником деякий час, а за основний вже воротарем», — розповів Бущан.

У поточному сезоні Бущан провів за «Динамо» 29 матчів у всіх турнірах, де пропустив 25 м'ячів, 13 раз залишивши свої ворота у недоторканності.

Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.