Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 23 березня 2021, 01:47
8216
5

ФОТО. Команда в бульбашці. Перший день збірної: тренування на НТК Баннікова

23 березня після ранкового тренування команда Шевченка вилетить до Франції

| Оновлено 23 березня 2021, 01:47
8216
5
ФОТО. Команда в бульбашці. Перший день збірної: тренування на НТК Баннікова
УАФ

Національна збірна України розпочала роботу на зборі. Після отримання результатів ПЛР-тестів, які були негативними в усіх членів команди, гравці, тренери та персонал вирушили на НТК імені Баннікова.

У першому тренуванні взяли участь 26 з 29 викликаних на збір гравців. Троє відсутніх — це «італійці» Руслан Маліновський та Віктор Коваленко, а також «англієць» Андрій Ярмоленко, прилетіли до Києва в той час, коли вечірнє тренування якраз розпочалося. Для початку хлопці, як і вся команда, здадуть ПЛР-тест, а вже потім зможуть об’єднатися з партнерами по збірній.

Перед початком тренування головний тренер Андрій Шевченко, традиційно зібравши команду в колі, зробив акцент на важливості березневих ігор та звернув увагу хлопців на заходи безпеки під час пандемії, які передбачають відсутність будь-яких контактів із зовнішнім світом. Упродовж усього збору команда перебуватиме в так званій «бульбашці», не контактуючи з навколишнім середовищем з метою уникнення ризику зараження. 

На початку тренування команда розділилася на дві групи. Гравці, які вчора зіграли за свої клуби, виконали низку відновлювальних вправ, запропонованих тренером із фізпідготовки Іваном Баштовим. У той же час решта команди працювала з іншим тренером із тактико-фізичної підготовки Андреа Адзаліном. Водночас із воротарями, серед яких дебютант головної команди Анатолій Трубін, традиційно працював Педро Харо. У першому занятті взяли участь усі п’ятеро викликаних на збір голкіперів.

Упродовж тренування гравці виконали кілька ігрових серій, спрямованих на відновлення тонусу: важливо привести всіх виконавців до спільного функціонального знаменника. А часу до першого матчу майже нема – уже завтра вранці синьо-жовті проведуть передігрове тренування. Відбудеться воно, як і сьогоднішнє, на НТК імені Баннікова (початок об 11:00, перші 15 хвилин будуть відкритими для  ЗМІ). За півгодини до цього головний тренер Андрій Шевченко та один із гравців зустрінуться з представниками мас-медіа в онлайн-режимі.

23 березня після ранкового тренування збірники повернуться до готелю «Опера» для того, щоби пообідати, взяти свої валізи та вирушити до аеропорту «Бориспіль». На 16:00 заплановано виліт рейсу Київ – Париж. Ввечері на команду чекає перше теоретичне заняття.

ФОТО. Перший день збірної: тренування на УТК Баннікова

 
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Bismuth
Всего одна общая тренировка
Это опять - пузырь...
Николай Власов
удачи вам ребята украина в перед
Bolshoi
На домашнем стадионе Шахтёра тренируется.