Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 24 березня 2021, 22:48
3645
1

Португалія - ​​Азербайджан. Прогноз і анонс на матч кваліфікації ЧС-2022

Кріштіану Роналду і компанії потрібно почати з перемоги

| Оновлено 24 березня 2021, 22:48
3645
1
Португалія - ​​Азербайджан. Прогноз і анонс на матч кваліфікації ЧС-2022
twitter.com/selecaoportugal

У середу, 24-го березня, в Турині на стадіоні «Альянц» в рамках матчу 1-го туру групового етапу кваліфікації на чемпіонат світу 2022 року в Катарі зустрінуться збірні Португалії та Азербайджану. Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом.

Обидві команди потрапили в групу А. Також суперниками португальців і азербайджанців є Сербія, Ірландія і Люксембург. З фаворитом групи все зрозуміло - це Португалія. А ось за друге місце, яке дасть можливість зіграти стикові матчі, може розгорнутися боротьба не на жарт.

Португалія

Чемпіонат Європи і Ліга націй португальцям вже підкорилися. Тепер вони хочуть поборотися за перемогу і в головному турнірі чотириріччя. Здається, що з виходом на Мундіаль у підопічних Фернанду Сантуша не повинно виникнути проблем.

Ще одним завданням команди в цілому і Кріштіану Роналду зокрема є рекорд гравця «Ювентуса». На даний момент в його активі 102 голи в футболці збірної Португалії. Більше на рівні збірних забив тільки екс-форвард збірної Ірану Алі Даєї (109 м'ячів). Звичайно, сам КріРо жадає побити цей рекорд і зробити це якомога швидше. Швидше за все, він йому скориться. Можливо, крок до цього досягнення буде зроблений вже в матчі з Португалією. До слова, гра буде проходити саме на стадіоні «Юве», що може додатково допомогти п'ятикратному володареві «Золотого м'яча». Була інформація, що на перенесення гри саме в Турин наполіг Роналду. При цьому, Португалія знаходиться в «червоній зоні» по коронавірусу, тому проведення матчу в країні було б проблематичним.

Останні ігри Португалія провела в середині листопада. Тоді вона спочатку розгромила Андорру в «товарняку» (7:0), після чого програла Франції (0:1) і обіграла Хорватію (3:2) в Лізі націй. У підсумку підопічні Сантуша посіли друге місце у своїй групі.

Азербайджан

Команда Джанні Де Б'язі останні матчі проводила також в листопаді. Азербайджанці провели три гри і тричі зіграли внічию. Спочатку розписали мирову зі Словенією в спарингу (0:0), а потім не змогли виявити переможця в матчах Ліги націй з Чорногорією (0:0) і Люксембургом (0:0). Азербайджан зайняв третє місце в своїй групі і залишився в Лізі С.

Як бачимо, з обороною у команди все в порядку (правда, там не було суперників рівня Португалії), а ось з нападом проблеми, оскільки не забити в трьох іграх поспіль таким суперникам - це дуже поганий результат. Можливо, їм в цьому допоможе форвард «Миная» Анатолій Нурієв, який не дочекався виклику в збірну України і прийняв рішення виступати за Азербайджан, куди і був відразу ж викликаний.

Історія зустрічей

Команди зустрічалися між собою шість разів - п'ять перемог на рахунку Португалії та одна нічия. Азербайджан поки не має перемог в поєдинках з Португалією.

Орієнтовні склади:

Португалія: Патрісіу, Канселу, Пепе, Діаш, Фонте, Данилу, Моутінью, Фернандеш, Бернарду Сілва, Жота, Роналду.

Азербайджан: Магомедалієв, Крівоцюк, Бадалов, Гусейнов, Сейдієв, Ібрагімлі, Байрамов, Садихов, Нурієв, Шейдаєв, Емрелі.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою господарів з різницею в три м'ячі, а тому нашою ставкою буде позиція – П1 з форою (-2,5) з коефіцієнтом 1.47 по лінії Parimatch.

24 березня, середа

Португалія - ​​Азербайджан
Турин. Стадіон «Альянц». 21:45
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
Прогноз Sport.ua — 4:1
 
  • 1,04
  • 18,0
  • 50,0
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів
Футбол | 19 квітня 2024, 10:17 1
Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів

Португалець виділив єдиний клуб, який очолював у своїй кар'єрі

Не Баварія. Зідан виявив бажання очолити інший легендарний клуб
Футбол | 20 квітня 2024, 00:24 0
Не Баварія. Зідан виявив бажання очолити інший легендарний клуб

Іменитий француз може очолити «Манчестер Юнайтед»

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
D.Lanskoy
У португальців зараз склад за іменами аж ніяк не гірший за німців, бельгійців чи навіть французів. Мабуть, вони вперше будуть реально претендувати на перемогу на ЧЕ та ЧС. Навіть без Роналду.