Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

CS2
| Оновлено 22 березня 2021, 12:03
2054
4

Екс-тренер NAVI розкритикував клуб за заміну flamie

Михайло Kane Благін висловився про невдачі команди з CS:GO

| Оновлено 22 березня 2021, 12:03
2054
4
Екс-тренер NAVI розкритикував клуб за заміну flamie
HLTV. Михайло Kane Благін

Колишній тренер складу Natus Vincere з CS:GO Михайло Kane Благін прокоментував поразку українського клубу Gambit (1:2) в груповому етапі ESL Pro League.

Після гри стало відомо, що лідер NAVI Олександр s1mple Костилєв погано себе почував. Kane дивується, чому s1mple не замінили на Валерія B1t Ваховського. А також висловився про зміну B1t замість Єгора flamie Васильєва.

«Хотілося запитати NAVI, чому на Mirage більше не грає flamie? Останні ігри команда показувала себе добре там, я розумію міняти щось на Inferno і Overpass... Хотіли як краще, а вийшло як завжди. При цьому маючи 6 гравців, проводити ротацію тільки двох, дивно.

Бачив пост Сані (s1mple) про погане самопочуття, охоче вірю і вважаю, що це могло стати причиною поразки від Gambit. Але дилема в тому, що навіщо система з шостим гравцем, якщо доводиться все одно грати людині яка погано себе почуває. Якнайшвидшого одужання Саші», - написав Kane в Twitter.

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
justhateme
всё по делу, но с позиции менеджмента когда ты игроку платишь 45 000$ в месяц, хотелось бы чтобы он играл каждую игру, даже если в команда есть 3 запасных. + Медиасоставляющая не позволит отказаться от самого известного игрока в мире в части матчей.