Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Святослав МИХАЙЛЮК: «Оклахома – відмінна команда, всі гравці близькі»

Гравець «Тандер» вдало провів другий матч за клуб

Святослав МИХАЙЛЮК: «Оклахома – відмінна команда, всі гравці близькі»
instagram.com/sviat_10

Український баскетболіст Святослав Михайлюк прокоментував перемогу «Оклахоми» над «Х'юстоном» (114:112), в якому він набрав 15 очок.

«Я завжди намагаюся грати ретельно, з розумом, без егоїзму. Всі ці фактори в цілому вилилися в агресивність на майданчику. Важко вписатися в команду з першого матчу. У дебютній грі завжди намагаєшся побачити і відчути, що роблять інші гравці, а також визначити що потрібно робити самому. У першому матчі за «Тандер» я намагався розібратися з даними речами, після чого будувати свою гру виходячи з цього. Блок-шот Лугенца Дорта в кінцівці? Вражений. Не чекав подібного, але Дорт - один з найкращих захисних гравців НБА. Його дія допомогла нам перемогти. Відмінні перші враження від команди. Відмінна команда, всі близькі один з одним. Кожен дбає один про одного, підтримує один одного.

Ми далеко зайдемо, враховуючи що в нашій команді всі близькі, відмінно працюють і жорстко грають на майданчику. Нам потрібно ловити момент і намагатися здобути чергову перемогу. Я бачу енергію в новій команді. У хлопців на майданчику багато впевненості. У нас є велика перевага, тому що всі 15 гравців грають один за одного», - заявив Михайлюк.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vital
Святослав після вью традиційно провально грає кілька наступних ігор. Не його це...