Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 березня 2021, 12:33
7891
3

В'ячеслав ШЕВЧУК: «Поведінка Тайсона завжди як у дитини»

Екс-гравець «гірників» висловився про бразильського ветерана команди

| Оновлено 22 березня 2021, 12:33
7891
3
В'ячеслав ШЕВЧУК: «Поведінка Тайсона завжди як у дитини»
Футбол 1/2/3. В'ячеслав Шевчук

Колишній захисник збірної України В'ячеслав Шевчук прокоментував конфлікт хавбека «Шахтаря» Тайсона з тренерським штабом клубу.

«Те, що Тайсон так себе веде, це неповага по відношенню до тренера, клубу і партнерів по команді. Так не можна поводитися. Я знаю Тайсона, він вже досвідчений гравець, але його поведінка завжди як у маленької дитини. Те, що він вже не входить в обойму найважливіших гравців, напевно, для нього дуже складно зрозуміти цей момент. Кожен досвідчений гравець по-своєму на це реагує. У Тайсона це відбувається ось так, але це неправильно.

Я думаю, що менеджмент клубу повинен був відпускати його раніше. А якщо ми говоримо з приводу нового капітана, то я хочу запропонувати, щоб новим капітаном став Трубін. Коли я працював тренером в команді U-17, він був капітаном команди. Він професіонал, вихованець академії, молодий і амбітний. Тут потрібно дивитися на його ігровий інтелект, а він зараз лідер на полі. Він своїм ставленням до справи показує, що він лідер. Подивіться на його поведінку на полі», - сказав Шевчук.

Бразильський легіонер донецької команди Тайсон був відправлений у дубль, оскільки під час гри Ліги Європи з «Ромою» відмовився від розминки та виходу на заміну.

Демарш Тайсона. Срна назвав причину, через яку бразильця відправили в дубль

Оцініть матеріал
(66)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zzg77
Капитаном надо ставить Соломона!
валерий андриенко
Разницы уже нет, кто капитан, проспали все,что могли .Нет обороны, чехарда в средней линии потерял форму Мораес КАТАСТРОФА,прощай чемпионство
chehcr7rm
В укр гравців в шахті теж проблеми з дицсципліною, Почав Фонсека їх садити то всякі шевчуки і степаненки ще хейтять мужика, а тут вже нових недотрог присадив Каштру як Пятова от і почалося