Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бельгія
| Оновлено 21 березня 2021, 15:35
7678
8

Мехелен веде переговори з Селтіком про викуп Мар'яна Шведа

Українець незабаром може стати повноправним футболістом бельгійського клубу

| Оновлено 21 березня 2021, 15:35
7678
8
Мехелен веде переговори з Селтіком про викуп Мар'яна Шведа
Getty Images/Global Images Ukraine. Мар'ян Швед

Керівництво «Мехелена» знаходиться в переговорному процесі з босами «Селтіка» з питання потенційного викупу трансферних прав на 23-річного українського вінгера Мар'яна Шведа, який нинішній сезон проводить в Бельгії на правах оренди.

Як повідомляє ВВС з посиланням на сьогоднішній друкований випуск газети Daily Record, спочатку «Селтік» хотів виручити від продажу Шведа 3 мільйони фунтів, але зараз виказав готовність знизити початкові вимоги, що викликало зацікавленість у босів «Мехелена».

Оренда Шведа в «Мехелені» розрахована до 30 червня. У поточному сезоні вінгер провів 16 матчів у всіх турнірах, в яких відзначився 4 забитими м'ячами і 3 результативними передачами.

У «Селтік» Швед перейшов з «Карпат» влітку 2019 року за 1,8 мільйона фунтів. Контракт з шотландським грандом в українця розрахований до літа 2023 року.

Оцініть матеріал
(58)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
POWER
Мне Швед нравится по играм, что я видел с ним, у него есть хорошие навыки, только ему нужно привести в порядок голове. Слышал тренера про него говорят, что у него есть талант, но в голове бардак и режим не соблюдает. Если он возьмет себя в руки, займется работой над собой, чтобы стать лучше, то он станет топовым игроком. Нужно режим соблюдать и заняться улучшением своей игры. Пахать и мыслить только футболом. Тогда у него еще даже могут появиться возможности перейти даже в топ клуб, но для этого нужно жить футболом!!! А все другое нужно убрать из своей жизни! Футбол должен быть и развлечение и работа и хобби и все остальное! Пусть даже во сне играет в футбол!
sasha18
Якщо не буде нарцисом, майбутнє в нього буде
Remark
Странный клуб (или тренер). Ещё полгода назад о Шведе отзывались как о недофутболисте, на банке мариновали....а тут вдруг выкупить захотели.
ZAKARPATFAN
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил